Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

dziwny ksztalt glowki

Polecane posty

zadnych problemow, nie mam ani nic:( troche mnie przytlacza ten zwiazek:( bo wydaje mi sie ze jak na ten wiek to juz jest powazny:(

no fakt, ty tez młodziutka jesteś, tym bardziej cie podziwiam , że tak szybko zdecydowałaś się na drugie dziecko, a Mania jeszcze taka malutka

fajna jeżeli tak myślisz to po co tkwisz w takim związku, masz jeszcze całe życie przed sobą, nic na siłę

fajna zjedz sobie czekoladke :) masz chyba jakiegos dola lokalnego :) tez takie cosik miewalam siedzialam i robilam z igly widly i szukalam czego by sie tu doczepic :)m Przechodzi :D:D:D:D:D chociaz.... niedawno myślaląm o samobójstwie bo filip uplamil mani spiochy zupka :D:D:D:D:D:D ale to juz sa hormony wiec to inna sprawa :D:D:D:D:D

dlaczego tkwie?:( bo go kocham;( tak mysle ze moze na razie bym po prostu odpuscila, zrobilibysmy sobie jakas przerwe a pozniej zobaczymy co dalej:( tylko taka przerwa jest bez sensu:(

fajna jak sobie zrobicie przerwe to juz do siebie nie wróćicie... takie moje zdanie...

Fajna - czytam tę rozmowę od początku. Skoro go kochasz to w czym problem? W tym, że nie było innych przed nim? Powiem Ci tak, u mnie byli inni i zawsze żałowałam, że M nie jest pierwszym. Poznałam M jak miałam 19 lat. I wiedziałam że to to. Rok później zaszłam w ciążę. Nigdy nie żałowałam, ba, z dnia na dzień coraz lepiej nam ze sobą. Nie myśl o tym za dużo zwłaszcza przed maturą - niby się nie denerwujesz a jednak na pewno nie zostaje Ci ona obojętna. Poczekaj te kilka miesięcy, spojrzysz na świat weselej:P Mamani - :) W sobotę i niedzielę znowu nudy:P

A jeśli chodzi o impezowość to mój M też niewyjściowy. W zasadzie na pozór jesteśmy przeciwieństwami, on flegmatyk ja choleryk. I powiem Ci że na dłuższą metę to świetny układ:)

ciotko klotko umawiamy sie na stacji o tej co zawsze ja o 8.30 a ty o 8.10 :D:D:D:D:D:D:D si???

jejkus jak ja bym chciala byc chociaz po czesci szczesliwa jak wy:( ale dobra, zapewne sobie wkrecam, jestem pesymistka i to chyba najgorsza jaka moze byc wszystko widze w ciemnych barwach:( kiedys rozmawialam z moim chlopakiem i powiedzial mi ze on chce zebysmy byli do konca razem cieszy go to ze wszystko robimy razem, wszystko poznawalismy razem, razem przezylismy pierwszy raz, itp:)

Fajna widzisz, nam teraz jest fajnie ale w każdym związku są gorsze i lepsze chwile. Rozumiem Cię, też sobie różne głupoty wkręcam:/

mam a ty co ze swoim zrobilas? nie gadaj ze dalas dentystce??:-o

wlasnie moj to tez chyba pod flegmatyka podchodzi a ja jak mam jakis pomysl to do razu, natychmiast!:P przyklad - chcialam sobie dredy zrobic, na poczatku mialo byc po maturze:P kilka godzin pozniej juz po swietach:D poszlam i zrobilam nastepnego dnia:D ja nienawidze nic planowac bo zazwyczaj chce tu i teraz!:P a moj ejst spokojny, do niczego sie nie spieszy, na wszystko ma czas i wszystko we wlasciwym czasie;]

fajna i pewnie tak bedzie :) tyle czasu przed wami tyle mozecie razem zobaczyc. nie ma co myslec o tym "co by bylo gdyby..."

Fajna widzisz, nam teraz jest fajnie ale w każdym związku są gorsze i lepsze chwile. Rozumiem Cię, też sobie różne głupoty wkręcam:/ Paulina - mam ten stary, ale chciałam być trendi i wogóle nowy se sprawić:D A dentystka w końcu zaliczyła anatomię? No i co z avonem naszym?

mi moj powiedzial ze za duzo czasu mam teraz wolnego i sie nudze i dlatego mi takie rzeczy do glowy przychodza:( najsmieszniejsze jest to ze jak jestem u siebie w domu to tesknie za nim, czesto placze po cichu bo nei wyrabiam z tesknoty:( przyjezdzam do niego i jak sie witamy na dworcu to ejstem najszczesliwsza:D jak ejstem u niego i on idzie do prtacy to ja sama w domu zostaje i zaczyna sie smecenie:P

nie wiem ja podarowalam dentystce wszystkie moje notatki jak mi malpa nie odda to jej dupsko skopie bo ja sie przeciez bede uczyc... na egzamin koncowy dniem i nocom od przyszlego tygodnia chcialamz aczac :D:D:D:D:D:D:D a avon milczy jak grób... dorotka miala do ciebie dzwonic i co? moze znów testy robi i nie ma czasu na pierdoly :D:D:D:D Boze jaka ja sie chamska zrobiłam ostatnio az mi wstyd :D:D:D ja mam stary powyrywalam kartki. biedna jestem i nie stac mnie na nowy :(:(:(:(

fajna to sobie nic nie wkrecaj tylko kup sobie pieska :D:D:D (aresika) serio najlpeiej jest miec sie czyms zajc bo nadmiar wolnego czasu doprowadza do roznych glupich rzeczy...

hehe:) Ale my fajnych znajomych mamy:D Fajna dzięki za komplement odnośnie Mikołaja - to w stopce to raczej stare już fotki:) Będzie dobrze:)

no wlasnie o to chodzi ze dzis np caly dzien przy kompie spedzilam.. no tak nie caly bo troche popsrzatalm ale to im zajelo 30minut;] i uczesac sie i takie tam to nawet nie licze:P i przy kompie mi sie zamulacz wlacza i zaczyna sie:( ja tu nie mam nic do roboty u niego! nudzi mi sie cholernie:/

Gość ale masz durny nick
nie moglo po prostu byc "fajna dziewczyna"?

Gość ale masz durny nick
nie podoba mi sie i juz. ty tez mi sie nie podobasz by the way

juz mi jakos dobry humor wrocil;) jutro moi rodzice przyjezdzaja do nas bo jada do anglii i wstapia na noc bo mi telewizor przywioza wiec jutro bedzie wesolo:D

Monia ja mam samych fajnych znajomych :D:D aa znalazlam dzis Michaline na naszej klasie :D:D:D fajna a nie mozesz sobie czegos wymyslec? moze zatrudnisz sie do pracy jako niania albo roznoszenie ulotek. jakies promocje w marketach? to nie chodzi wcale o kase tylko poznasz innych ludzi nie bedziesz sama. masz jeszcze 3 miesiace moze warto?