Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

dziwny ksztalt glowki

Polecane posty

ale ja tylko u niego teraz w ferie ejstem:) normalnie to ja u siebie w domku w polsce:P do niego jezdze na 5 dni w miesiacu a jak mam jakas dluzsza przerwe to do niego:) teraz akurat ferie i dlatego mi sie nudzi:P musze prezentacje dokonczyc ale nie mam kiedy;):P w czerwcu jak sie do niego wyprowadze to od razu bede pracy szukac bo ja nie wyrobie siedzac i nic nie robiac

fajna aaa :) to zmienia postac rzeczy :) zleci ci szybko do matury a potem to juz bedzie inne zycie :)

koniecznie :D:D to pewnie dzajesz na maturze niemiecki?

a gdzie tam:P moj niemiecki to slabeusz:P ja z chlopakiem po angielsku rozmawiam wiec angielski:) zdaje podstawe choc na podstawe troche za duzo umiem a na rozszerzenie za malo wybralam podstawe bo ejdnak wole sie nie stresowac czy zdam czy nie;)

Paulina - podeślij mi link Michalinki - z Aresikiem jest? Robimy chałę i mówimy że nie chcemy avona bo miał być tydzień wcześniej?:D Fajna - po maturze na serio wszystko Ci się rozjaśni:)

ja sobie nie raz wyobrazalam takie sceny ze lezymy sobie z moim i miedzy nami malutka dzidzia:) albo ze idziemy sobie gdzies z dzidzia razem np na basen czy cos:) a wiekszosc to mi moj facet takie sceny ''prezentuje'':D:P z jednej strony jestem bardzo szczesliwa, chce miec z nim dziecko ale z drugiej szukam ''problemow'':/

Monia oki! chociaz tak sie nastawilam na ta maseczke z herbaty :(:( ale z 2 strony sie wkurzyłam bo co obiecala ze bedzie w ferie i nas olala... Nie ma notatek w tym semestrze :P a co do michaliny wpisz sobie w szukaj znajomych. pamietasz jak sie nazywa jak nie pamietasz to ci napisze na gg :) Tylko jedna taka jest :D:D:D ale bez aresika :(:( :D:D:D

fajna ja tez marze o takiej scenie ze sobie lezymy a miedzy nami nasza manka tez lezy a nie wspina sie na mnie wskakuje mi na brzuch, klada place do oka i ciagnie za wlosy.... coz nie mozna miec wszystkiego :D:D:D:D

hehe to mnie rozsmieszylas:D ale wiesz jak bak jest maly, taki jak np 4 miesiace to chyba jeszcze spokojnie sobie lezy co?:P ja pamietam moja mala siostre, moja mama nie mogla jej normalnie piersia karmic bo ta zaplatala sobie mamy wlosy wokol palcow a pozniej takie koltuny sie porobily ze ciezko bylo rozczesac:P

moja sie juz obracala na brzuszek jak miała 4 miesiace... fajna nie ogladj reklam :D:D ja tez mialam kiedys wrazenie ze dzieci to jak na reklamie pieluszek jak sie polozy to sie dadza przewinac usmiechaja sie, jak sie je karmi to wokolo czysto i bluzeczki maja czyste... i inne mity :) szybko mi przeszlo teraz czuje sie uswiadomiona i powiem ci ze przyjelam to z pokora :D:D:D:D:D:D szkoda ze na reklamach nie pokazuja kolek :D:D:D

wlasnie ja nie pamietam zeby moja mala siostra miala kolki i moje dziecko byloby super gdyby ich tez nie mialo:D moja ciocia ma kolezanka ktora ma syna 4letniego czesto do ans przychodzi jak maly mial miesiac to tez nas odwiedzila_:) i wlasnie go karmila a ja go na rece wzielam i tak go zaczelam ''bujac'' no i maly mnie obrzygal troszke:P niezbyt mile doswiadczenie ale jaka mine slodka przy tym zrobil to bezcenne:D

Fajna - dzieci są fajne... Ale... Mój potrafi np. ściągąć wszystkie firanki, biegać NOTORYCZNIE z nożyczkami, pomalować siebie prześcieradło i ścianę pisakiem, wkładać wykałaczki do butów.... I to w ciągu 2ch godzin:D kochany jest, mówię Ci:D

ale za to go kochasz i to jest piekne:) male dzieci daja naprawde duzo radosci a ze ci sciane popisze to malo wazne:D

fajna tylko musisz pamietac jedno. małe dzieci szybko rosna i staja sie doroslymi i bycie rodzicem nie polega na tym zeby miec dziecko tylko zeby przygotowac dziecko do doroslego zycia... czasem sie o tym zapomina i niektóre mamusie chca dziecko bo dzieci sa fajne robia smieszne minki i ladnie pachna jak sie je nasmaruje oliwką. ale czas szybko mija.

wlasnie dlatego mi sie to nie widzi zbyt szybko:P ja bym chciala zeby moje dziecko pozostalo na etapie rocznego szkraba, zeby nie roslo ani nic:P ale tak sie nie da;)

fajna nic na sile :) sama zobaczysz jak sie zycie potoczy i co z tego wyjdzie :) Ja nie ejstem od udzielania rad bo sama guzik wiem... sama nie wiem jak sopbie poradze jak mala zacznie dorastac. co jej przekaze ( mam jakies zarysy tego co bym chcoiała ale czy mi sie uda...)...

ja bym chciala dziecko nauczyc sprawiedliwosci, nie klamania:P i takie tam:P zeby nie bylo malym terrorysta, u mnie na osiedlu nie jedno dziecko takie ejst a rodzice swojej winy nie widza:o

niby tak z 2 strony to komu w zyciu lepiej? tym bezczelnym co ida do celu po trupach czy tym co sie licza ze wszystkimi na okolo i staraja sie dogodxzic kazdemu?

no i tu warto by sie zastanowic;) bo wiadomo ci pierwsi maja jednak lepiej w ogole sukowaci maja lepiej niz sprawiedliwi:P

ide sie umyc i tu jeszcze wpadne chyba ze ktos mi zjamie miejsce bo juz sie zaczaił :D:D:D:D

ano bo nie moge sobie polecac w wannie :( z pianka w goracej wodzie z pachnacym plynem brzoskwiniowym i rózową gabką :(:(:( tylko szybki letni prysznic. a letni wcale nie ejst przyjemny wiec nie ma mowy o relaksie byle tylko sie umyc i tyle :(:(:( nadrobie sobie za kilka miesiecy :D:D:D:D

u mnie zawsze w wannie to najpierw relaks, piana musi byc, lezenie pol godziny, i wtedy dopiero zaczynam sie myc:P inaczej nie ma mowy!:D a pozniej elegancko mleczko do ciala i do lozeczka:D

fajna tez tak kiedys mialam ... najpierw w wannie az woda nie wystygla poźniej mazidla maseczki srajeczki i inne... a teraz prysznic letni 5 minutowy wytrzec sie omaziac balsamem nawilzajacym zabki i kuniec... szkoda....