Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

dziwny ksztalt glowki

Polecane posty

fajna za duzo myslisz :D:D:D bedzie co ma byc i tego nie zmienisz. czasem ludzie sie znaja 20 lat i koncza zwizki czasem po 2 miesiacach znajomosci zwiazek trwa do konca zycia... nie ma na to rególy... a to ze po 40 kogos spotkasz... to taki moment w zyciu szczegolnie u facetów ze wlasnie zdaje im sie ze znajduja ta jedyna a dotychczasowe zycie bylo pomylka. ale czy to prawda? Chcesz czekac do 40 ? Pozatym jaka masz pewnosc ze jak spotkasz kogos po 40 to po 50 nie spotkasz kogos lepszego :D:D Trzeba sie cieszyc chwila i myslec pozytywnie. jak sie kogos kocha to sie nie mysli o rozstaniu :)

ale ja wlasnie nie chce go zostawiac:( ja mysle ze po prostu troszke za wczesnie na tak powazny zwiazek bo ja sie jeszcze nie ''nabawilam'' wystarczajaca:( nie mowie o zadnym seksie z kazdym nowym poznanym facecie po prostu isc na dyskoteke, potanczyc bez problemow, itp:( majac 16lat nie bardzo moglam jeszcze chodzic na dyskoteki:P a teraz jak mam kogos to przeciez nie pojde na dyskoteke i bede tanczyc z jednym czy drugim:(

a twoj parner byl dla ciebie pierwszym jesli moge spytac?:) nie mialas nigdy takim mysli ani nigdy cie to nie ciekawilo jakby to bylo z kims innym?:(

fajna a nie mozesz isc ze swoim chlopakiem na dyskoteke? szczerze to ci w tej sprawie nie poradze bo bylam w zyciu moze 3 razy i mnie to nie bawilo. mialam inne przyjemnosci :D:D:D ale znam małzenstwa z dlugim stazem ktore sobie razem chodza na mlodziezowe dyskoteki i sie świetnie bawią.

fajna nie byl pierwszym ale mam nadzieje ze bedzie ostatni :) :D:D:D:D:D

no wlasnie chodzi o to ze on nienawidzi dyskotek i tego typu imprez:( mnie tez dyskoteka nie bawi za bardzo ale lubie troche potanczyc wiec czemu nie;) z moim to najwyzej moge na jakis koncert isc albo do kina:(

no wlasnie ja tez bym taka chciala:(:P bo jednak mam tylko jedno zycie i nie chce pozniej plakac i zalowac ze cos mnie ominelo:( ja bym chciala zebym byla z jednym, rozstala sie np po roku, i wtedy poznala jego:( ale tak sie juz nie da:(

fajna to zorganizujcie sobie imprezke w domu zaproscie fajnych znajomych fajna muzyka mnie zawsze cos takiego bardziej bawilo niz masowe imprezy gdzie niewiadomo kto jest kto i ciezko sie oddycha od dymu z papierosów ...

w ogole ja sobie wyobrazalam ze o facetach to zaczne na powaznie myslec w wieku 24,25lat nie wczesniej a tu klopsik, poznalam jego:( jestem szczesliwa ze go mam, ale troszke za wczesnie:(

hehe ale ty glupoty opowiadasz :D:D:D:D a po co ci "kolekcja doświadczen"? to cos ma w twoim zyciu zmienic? jak ci z nim dobrze to chyba to najwazniejsze jest. Nie mysl za duzo bo uwierz mi mozna czasem takie pierdoly wymyslic ze az strach :D:D:D:D

no nawet taka impreza nie przejdzie:( on jest moim przeciwienstwiem, woli zyc w ''samotnosci'', teraz w ogole nie ma znajomych przy sobie bo sie wyprowadzil i sam jest jak palec:( on w ogole wielbi metal, rock, itp wiec nie wyobrazam sobie jego przy muzyce np pop:( jestesmy zupelnie inni ale no coz zrobic:(

po co mi takie cos?:) wlasnie po to zeby nie obudzic sie ktoregos dnia i nie myslec ze cos mnie ominelo, nie zalowac ze cos moglam zrobic a nie zrobilam kurde ja jestem bardzo mloda a juz tak powazny zwiazek mi sie trafil:(

fajna przeciwienstwa sie przyciagaja... a jak czujesz ze ci nie odpowiada i ze to nie to ze jest ci źle itd to bez sensu to ciagnac :) Masz nascie lat i wjo przed toba :) Niechcesz sie pakowac w nic stalego to baw sie ile wlezie :) Tylko musisz byc pewna zebys poźniej nie zalowala :)

fajna chcesz koniecznie isc z kims do łózka z kims innym niz twoj chlopak zeby sie przekonac jak to jest?

mozna tak powiedziec zeby miec jakies porownanie dla mnie nie ejst seks najwazniejszy ale jest wazny chcialabym miec po prostu porownanie:(

95% osob z ktorymi rozmawiam na temat mojego zwiazku dziwi sie ze my az tyle razem ejstesmy ze w tak mlodym wieku w glowie mam powazny zwiazek:( bo wszystkie moje kolezanki albo mialy juz po 2, 3 chlopakow albo w ogole nie mialy i korzystaja z zycia:( ja sie czuje jak jakas starucha ktora jest przywiazana do jednego faceta i nic nie moge zrobic:(

hehe ale co chcesz porownywac? jak ci bedzie z innym? po co? z tym Ci źle? Nie pojmuje. ... Sorki masz takie troche problemy jak moja siostra staram sie z nia rozmawiac i jej cos doradzic ale zawsze sie konczy tak ze sie obraza na mnie bo ja troche nie rozumiem... po co ci jakies porównania?

oj dobra juz nawet nie chodzi o porownanie:( bo to anwet glupie ejst ale chodzi o to ze chcialabym troche ''posmakowac'' zycia tak jak pisalam wczesniej, myslalam ze najpierw troche poszaleje a pozniej znajde tego jedynego:(

tak sobie to czytam i wyciągam wnioski, że nic z tego twojego związku nie będzie fajna

hehe korzystaja z zycia to korzystanie z zycia to szukanie sobie chlopaka ... wiekszosc nastolatek szuka kogos z kim mogła by byc kto bylby fajny a to ze mialy po 2,3 itd to znaczy tylko tyle ze mialy pecha :) Ze nietrafily na tego jednego któy by im spasowal i one spasowalyby jemu... ta cudowana zabawa i "szalenstwa" twoih kolezanek to tylko pozory. W glebui serca kazdy teskni za tym zeby miec przy sobie bliską osobe zeby móc na kogos liczyc i do tego wlasnie dązy... choc teraz panuje moda na singli i tego nie pojmuje nijak. To zjawisko rozbija moje teorie :D:D:D

jeżeli teraz masz takie myśli to pózniej będzie już tylko gorzej

jejkus no juz nie moge;( on spi a ja siedze zaryczana:( no nie wiem co robic:( kocham go i nie chce go zostawiac ale z drugiej strony taki zwiazek to dla mnie za wczesnie:(

juz jest gorzej bo te mysli zbyt czesto sie pojawiaja zaczelo sie tak przed wakacjami troche w wakacje chcialam sie z nim rozstac bo jednak czulam ze mnie troche ogranicza zmienil sie i to bardzo, ale teraz mam te mysli:(

MaMani, ale ona jest jeszcze bardzo młoda i każdy wiek ma swoje prawa

fajna a ty sobie czegos nie wkrecasz czasem? Mssz jakies problemy? Nie chce zebys mi o nich pisala na foum bo to nie miejsce ale tak ogolnie? cos nie tak jest w twoim zyciu? stresujesz sie matura? Moze poprostu masz jakies poczatki depresji...

siostra mi tez radzi zebym sie z nim rozstala bo to za wczesnie na takie zwiazki duzo osob mi radzi zebym dala sobie spokoj, bo nic z tego nie ebdzie, bo za mloda jestem, itp:(

elzwira ja mam 21 lat jak mialam 20 urodzilam manie teraz czekam na 2 dziecko nie czuje sie stara i troche pamietam jak to było te 3 lata temu :D:D:D

aj tam matura sie nie stresuje ja w ogole z wszystkiego robie dramat;( chyba szukam problemow tam gdzie ich nie ma:( bo jednak jestem szczesliwa i powinnam to docenic:( ja nie mam zamiaru go zdradzac ani nic, ale jestem pesymistka i juz widze ze go zdradze:( bo co by sie stalo, ja i tak wszystko widze najgorzej:(