Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

dziwny ksztalt glowki

Polecane posty

hehe oczywiscie nie maziam balsamem nawilzajacym zabków tam mial byc przecinek :D:D:D

ja teraz tez nie moge sie delektowac bo u mego mena tylko prysznic:P a czemu nie moezsz tak chociaz z 10 minutek sobie polezec?:) bo mala przeszkadza czy jak?:D

bo w 1 trymestrze ogolnie lepiej unikac wanny a ja wogole biore leki na podtrzymanie- progesteron i nie wolno mi zadnych kapieli, cieplych pryszniców, sexów i miliona innych rzeczy ktore niestety robie np noszenia ciezkich rzeczy...

czekam az sie zacznie - ruchy maluszka, duzy brzuchol, ból pleców... :D:D:D I moje urocze kudlate stworzonko ktore bedzie chcialo po mnie skakac :D:D:D ale co tam potem jak dorosna to sie beda razem bawic :D:D:D

ona ma 10 miesiecy jeszcze nic nie rozumie to niemowlaczek jest :) nawet chodzic nie umie. mówic ledwo ledwo najwiecej po swojemu :) Kilka slow po naszemu zna :D:D:D

jak beda dwie dziewczyny ( a tak cos czuje) to pewnie beda sie kłocily ale i beda sie lądnie bawily :) Ja mam 3 lata młodsza siostre i sie fajnie zawsze bawiłysmy w skzole w dom barbinkami itd :) A kłóciłysmy sie średnio 5 razy na godzine bo ja chcialam ta samą barbinke co ona a ona chciała ta sukienke ktorą miala na sobie moja lalka :D:D:D:D

ja tez pamietam z siostra sie zawsze razem bawilysmy:) ale nie bylo tego problemu bo moi rodzice zawsze kupowali wszystko podwojne;)

a u nas zawsze bylo ze ja dostawalam inna laleczke a ona inna i mialysmy sie wymieniac... i ta wymiana nam nie szla... ja uciekam bo mezus zajal moje miejsce na lózku i musze go wykopac na jego polowe bo dzis on sie corcia w nocy zjamuje :D:D:D:D:D Trzymaj sie dobranoc 🌼