Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wiec

co na popekane naczynka

Polecane posty

Gość no wiec

Co jest najlepsze? a dodam, ze mam 22 lata i na policzkach popekaly mi naczynka, brzydko to wyglada :O Wiec jesli macie jakies zlote rady to bardzo prosze :)

Hej ja zazywam rutinoskorbin i smaruje kremem bioderma ar sensibo na naczynka 2 razy dziennie oraz 1 raz na noc diroseal avene -drogie to ale mi pomaga twarz staje sie jasniejsza i ladnie nawilzona choc krem z poczatku troche tlustawy.

Gość tylko auriderm
drogi, no cóż, ale działa

Gość kokolala
mam ten problem --mam 35 lat..W Sopocie babeczka pięknie mi je zredukowała---natomias obecnie stosuje preparaty na naczynaka z firmy BIELENDA---kasztanowca cena 7 zł.skorka cudna---wcześniej stosowalam thalgo i loreal szkoda kasy....wejdż na stronę ww firmy ta jest forum można do eksperta zadać pytani na które odpowie----ja jestem zadowolona...jeżeli masz naczynkową to nie stosuj pilingu mechanicznego tylko tzw enzymatyczny....

A w Twojej rodzinie ktoś ma popękane naczynka? Ta przypadłość niestety jest genetyczna i często się zdarza, że dziedziczymy ją po osobie bliskiej :( Ja też mam popękane naczynka po mojej mamie. Myślę nad zabiegiem w klinice medycyny estetycznej. Czy ktoś jest w stanie mi coś polecić? :)

Gość gość
Heronika1313 - ja byłam ostatnio na świetnym zabiegu w Klinice w Gdańsku we Wrzeszczu. Ogólnie sam zabieg nie bolał, tylko jakieś takie dziwne uczucie było przy zamykaniu tych naczynek. No on się nazywał Harmony Xl i kosztował około 300 zł. Ale warto było bo naczynka mam teraz zamknięte i jest całkiem spoko :)

Gość Madzialena

Polecam zabieg QuadroStar Pro Yellow, czyli tak zwanym żółtym laserem 🙂 Miałam taki zabieg w Kaczyńscy Clinic w Warszawie i bardzo polecam każdemu, kto ma problem z popękanymi naczynkami. Naprawdę widać różnicę, szczególnie że u mnie te naczynka były na twarzy, więc to był dla mnie duży problem. Polecam!