Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honoriii

czy to dobry prezent na slub?????????

Polecane posty

Gość honoriii

hej chcemy z moim chlopakiem kupic znajomym na slub zestaw do founde oczywiscie z calymi dodatkami tzn podgrzewacze patyczki jakas ksiazka kucharska o founde czy to dobry pomysl????

jak lubią pichcić to dobry ;) a jak nie lubią to polubią, bo niezła z tym zabawa ;)

Gość no i super
świetny pomysł , a ja idę na wesele gdzie młodzi nie zyczą sobie prezentów tyklo i wyłącznie pieniadze :( masakra , nie mam pojecia ile oni sie spodziewaja ode mnie dostać ?

Gość honoriii
coz my moglibysmy dac ta kase bo taki zestaw kosztuje ok 260 zl to juz moglibysmy ja dac w koncu wiecej chyba sie nie daje? ale mysle ze to milo dostac cos i fajnego i uzytecznego czego pewnie sami by sobie nie kupili? no i raczej nikt inny na to nie wpadnie:D

Mi się wydaje , że to nie ejst dobry pomysł. Ja gdyby dostala coś takiego to zaraz bym sprzedala na allegro.

Aha i to wcale nie jest oryginalny pomysł. Moja kolezanka dostala takie cuda na swoim slubie. Zestaw do founde do dzis lezy nieuzywany w szafie (juz ponad rok od slubu), a z zestawu do sushi powyciągała te "podkladki" i ma jako ozdobę na stole w kuchni. Dodam , że te prezenty dostała od koleżanek ze studiow, ktore zrobily jej łaskę, że w ogole przyszly na wesele. (zaproszenia podostawaly już wczesniej, ale potem ich sytuacja kolezenska troche sie zmienila)

Gość ashantii
a dlaczego?? to fajna rzecz dla ciekawych swiata ludzi ktorzy patrza nieco dalej niz czubek talerza z pomidorowa na co dzien:P poza tym to genialana rzecz na obiad w gronie znajomych mam i polecam robi wrazniei i zarelko fajne jest:D

dobra ja piszę za siebie, ja bym nie chiala czegos takiego. A na prezent to lepiej kupic cos uniwersalnego, a nie bawić się w zgadywankę - spodoba się czy nie... Ja nie przeczę że ten zestaw nie jest fajny, ale nie kazdy musi ;lubić takie zabawy.

tfu nie przeczę, że jest fajny.. sorry wlentynka moja zaraz przyjedzie, a ja jeszcze nie mam nawet skladnikow na obiad...lecę

Gość mnie sie ten pomysl nie podoba
sama niedlugo mam slub i nie chcialabym dostac takiego zestawu. pewnie lezalby w szafie nieuzywany. ale jesli twoi znajomi lubia poznawac swiat i nowe rzeczy to mozna zaryzykowac.

Gość Feminine
Ja tez bym nie chciala tego dostac. My tez bedziemy miec niedlugo slub i tez wolimy pieniadze a nie mase prezentow, bo potem to tylko sie trzeby martwic co z tym zrobic i tylko miejsce zajmuje. A tak, dasz kase, to sobie kupia sami za to co beda chcieli i beda zadowoleni.