JajaWywalonė 60 Napisano 1 godzinę temu Szastają często nawet na ślepo in blanco wypiszą receptę dla dziadka z depresjom xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Polecam prześledzić wykop, często się panowie i panie tamtejsi dzielą kontaktami do "lecznic", gdzie prywatnie można dostać benzo jak cukiereczki, na tzw "podkładkę" Lezaka nie stać na takie rzeczy więc bez sensu o tym wspominac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 123 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Polecam prześledzić wykop, często się panowie i panie tamtejsi dzielą kontaktami do "lecznic", gdzie prywatnie można dostać benzo jak cukiereczki, na tzw "podkładkę" Prywatnie, czyli płacisz za wizytę i 100% za receptę. Pójdź na NFZ i zobacz jak będzie skory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Bądź jak nimfetka. Chyba żartujesz, ja w kwestiach sprzątania jestem bardzo pedantyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Prywatnie, czyli płacisz za wizytę i 100% za receptę. Pójdź na NFZ i zobacz jak będzie skory. Na nfz nie są skorzy żeby na ciebie spojrzeć więc logiczne że i recepty nie dadzą. To nie jest kwestia troski o pacjenta. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 296 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Lezaka nie stać na takie rzeczy więc bez sensu o tym wspominac. Ale nie o nim w tym konkretnym wypadku była mowa, tylko o łatwości dostania cuksów jak się wie gdzie szukać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Puszki i butelki były zawsze, ale póki nie było trzeba mieć w domu sortowni i nosić to, zdawać w automatach z workami jak menel, jakoś było. Wlasnie o to mi chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 18 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Miłego mitomanie z rudom z lasu czy coś takiego. Czekamy na twoje obrazy sztuki współczesnej które kupiłeś za kilkadziesiąt tysięcy złotych. Napisać i wysmiac można wszystko ale trzeba mieć podstawy i stać wyżej. a kupil i pisal otym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 123 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Na nfz nie są skorzy żeby na ciebie spojrzeć więc logiczne że i recepty nie dadzą. To nie jest kwestia troski o pacjenta. Haha Bez względu na przyczynę gdy poszedł do psychiatry na nfz szanse na ostre dragi byłyby marne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Bez względu na przyczynę gdy poszedł do psychiatry na nfz szanse na ostre dragi byłyby marne. To może niech zasmuceni się złoża na wizytę prywatna. Nwm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 60 Napisano 1 godzinę temu Zatroskani brzmi adekwatniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Ale nie o nim w tym konkretnym wypadku była mowa, tylko o łatwości dostania cuksów jak się wie gdzie szukać... No to na telegramie masz wszystkie rodzaje, do wyboru do koloru i żadnej recepty nie potrzeba, tyle że 4× droższe niż w aptece. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 123 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Wlasnie o to mi chodzi. Tylko myślę czy 0,7 to nie za mała dla nas butelka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Tylko myślę czy 0,7 to nie za mała dla nas butelka. Wszystkie dafi i soda stream mają albo 0,5 albo 0,7. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 123 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: To może niech zasmuceni się złoża na wizytę prywatna. Nwm Nie jestem zatroskana, przecież on podobno normalny i zdrowy. Dyskutuje jedynie na temat tego czy psychiatrzy chętnie wystawiają recepty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: a kupil i pisal otym? No chyba skoro wysmiewa plakat w antyramie o wartości około 100zl jeden. Tak mogłem wydrukować na płótnie ale antyrama jest uniwersalna znudzi mi się motyw mogę inny. Wydruk na płótnie to jednorazowy strzał. Drogie jest jak używane telewizory. Więc to była optymalna decyzji dla mnie cena jakość ozdoba pomieszczenia. Ciekawy jestem co on ma skoro się do tego przyczepil. Żeby się nabijac z ferrari trzeba mieć bugatti a nie rower. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Nie jestem zatroskana, przecież on podobno normalny i zdrowy. Dyskutuje jedynie na temat tego czy psychiatrzy chętnie wystawiają recepty. Ja się tylko podczepiam pod wagon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 123 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wszystkie dafi i soda stream mają albo 0,5 albo 0,7. Widziałam soda stream 1l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 1 godzinę temu Ogólnie myślę że to dwa mitomany płaska miała w tle profilu render jakiegoś wnetrza a nie swój salon. Więc tam luksusow nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 123 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Ja się tylko podczepiam pod wagon Spoko, wszyscy jesteśmy tu by popier/dolić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Widziałam soda stream 1l Ooo nie widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Ogólnie myślę że to dwa mitomany płaska miała w tle profilu render jakiegoś wnetrza a nie swój salon. Więc tam luksusow nie ma. Napewno ma saune Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 60 Napisano 1 godzinę temu I dzakuzi oraz pokój greja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 60 Napisano 1 godzinę temu Ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 18 Napisano 1 godzinę temu dzakuzi nie jest prestizowe tylko sauna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 60 Napisano 1 godzinę temu Jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 223 Napisano 1 godzinę temu ja chce miec neon z napisem witaj w piekle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 60 Napisano 1 godzinę temu Jestem na lewelu prestiż dzakuzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 18 Napisano 1 godzinę temu kazdy potrafi kupic wanne z bombelkami i nietrzeba do tego duzo pieniedzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 123 Napisano 1 godzinę temu Bania jest teraz modna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach