Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale się dałam zrobić

Ale się dałam zrobić !!

Polecane posty

Sama nie wierzę w swoją naiwność, po prostu żal mi siebie, że okazałam się taką idiotką. Dałam się podejść kumplowi z pracy jak naiwna nastolatka. Łączyło go coś ze znajomą naszą wspólną z pracy. I o tym wiedziałam. Jakiś czas później się pokłócili. I ona mi powiedziała, że się już nie spotykają. I on zaczął się kręcić koło mnie. Krótkie spojrzenia, ciepłe słówka itd. Powiedziałam mu, żeby dął mi spokój bo wiem o co mu chodzi, że pewnie chce wzbudzić w tej drugiej zazdrość. On się upierał, że ona go już nie obchodzi. I nie dawał mi spokoju bardzo długo. Tamta dziewczyna się na mnie obraziła i miałam dym jak nie wiem. W sumie później było mi już wszystko jedno i dałam się zwieść tym jrgo czułym słówkom. Aż od niedawna, ta druga dziewczyna zaczęła normalnie ze mną gadać, zwyczajowo myślałam, że pewnie jej już przeszło i to dlatego. On dalej był taki miły jak poprzednio. Aż tu nagle dzisiaj, przyłapałam ich razem w pracy. Udałam, że mnie to nie obchodzi. Jak potem za mną wyszedł i zaczął ze mną gadać, to też gadałam z nim normalnie żeby sobie nie myślał nie wiadomo co. Ale jestem tak strasznie wkurzona, że dałam się podejść takiemu dupkowi, że się zabawił moim kosztem. Chętnie dałabym mu jakąś inteligentną nauczkę, ale nie wiem co zrobić. Boże jaka ze mnie idiotka!

Gość wujek dobra raaada
daj jego numer na stronie dla gejow oni nie znim zajmą :classic_cool:

ale nabyłam niedawno na bazarze od rumuńskiego handlarza profesjonalny osinowy kołek którym zamierzam zaczopować się raz na zawsze

Ten drugi komentarz to nie ja :)

Wiecie co, nie będę już pisać na tym popierdzielonym forum, czy ktoś mi może powiedzieć jakim cudem jakiś dupek podszył się pod mojego nicka, który niby ma być zerezerwowany ? W**a**l się podszywaczu. Jeśli nie masz nic innego do roboty oznacza to, że masz nudne życie!!

Gość ta odajdiasfj
napisał duze i zamiast l , lepiej wybierac takie nicki które nie mają znaków l

qwertz - tylko nie mogę przeżyć tego, że on się uważa teraz za niewiadomo kogo. Że miał dwie rozumiesz. Nie będę mu robić awantury żadnej, bo to nie w moim stylu, a poza tym pomyśli sobie że mi na nim zależy i będzie znowu w jakieś gierki pogrywał.

Jakoś nie wierzę w te podejście:P.Mnie tak nie można zeobić w konia:P. "Ale się dałam zrobić Wolałabym raczej uderzyć w jego męskie ego Amant to daj się poderwać " Ale jestem wybredny:O.I musiałabyś mnie skusić:O.Muszę się upewnić czy urodziłaś sie we właściwym miejscu i czasie;).To napisz kiedy i gdzie;).

Taaaak... Zakoleguj się z tą dziewuchą :D A jego spławiaj za każdym razem ;) hehe

Amant ja też myślałam, że mnie się tak podejść nie da. A tu niespodzianka :) Nie znasz dnia ani godziny :) Ty lepiej powiedz jakie masz oczekiwania, to wtedy ja zdecyduje czy Cię podrywać czy szkoda mojego czasu ;) qwertz - z tą dziewczyną nie ma co rozmawiać, jest fałszywa bardzo. Widać trafił swój na swego. Już sobie wyobrażam co musiał jej nagadać o mnie. To jest przykre. Że on się zabawił i ma w dupie. Ale ja mu się jeszcze odpłacę. Poczekam tylko na odpowiedni moment.

" Ale się dałam zrobić Amant ja też myślałam, że mnie się tak podejść nie da. A tu niespodzianka Nie znasz dnia ani godziny Ty lepiej powiedz jakie masz oczekiwania, to wtedy ja zdecyduje czy Cię podrywać czy szkoda mojego czasu qwertz - z tą dziewczyną nie ma co rozmawiać, jest fałszywa bardzo. Widać trafił swój na swego. Już sobie wyobrażam co musiał jej nagadać o mnie. To jest przykre. Że on się zabawił i ma w dupie. Ale ja mu się jeszcze odpłacę. Poczekam tylko na odpowiedni moment. " Ty to nie ja:P.A napisałem jakie mam oczekiwania:P.Wiek z grubsza 35 lat ale tylko w odpowiednim czasie a nie każda co ma ;).