Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miro Mar

Niski wzrost - co zrobic?

Polecane posty

Gość Miro Mar

Nie mam powodzenia u dziewczyn - wszystko przez cos, na co nie mam wplywu - wzrost 163. Nawet nizsze dziewczyny omijaja mnie szerokim lukiem, a dzeiwczyny, ktore mi sie podobaja - o wzroscie 170 - niestety sa jak missiom impossible

Gość Miraaaanda
a ile masz lat?

Gość Miro Mar
24 lata

Gość ta najgorsza.
nie przejmuj się- nie dla wszystkich to ma znaczenie dzięki temu ominiesz całe stado pustych plastikowych lalek które mówią ze facet ponizej 180 to nie facet ja tez jestem niska- niższa od ciebie;) o 10 cm

Gość co za problem3
startuj do niższych i tyle no chyba że masz ambicje byc z laską 175 wzrostu, to faktycznie masz problem

Gość vvvvv
skacz jak kangur, przez kilka sekund będziesz wyższy

Gość Miro Mar
No to ktora z was chcialaby sie zwiazac z facetem o takim wzroscie jak ja

Nie ma się co oszukiwać, 163 to stanowczo za mało. Ja jestem o 10cm wyższy a i tak dla dziewczyn jestem za niski. No ale u mnie akurat niski wzrost to drobiazg w porównaniu z innymi wadami, które odstraszają dziewczyny. Jeśli masz tylko ten jeden problem to się ciesz, mogło być gorzej.

Gość Miro Mar
brzydall jakie masz inne wady?

Nie ma się co oszukiwać, 163 to stanowczo za mało. Ja jestem o 10cm wyższy a i tak dla dziewczyn jestem za niski. No ale u mnie akurat niski wzrost to drobiazg w porównaniu z innymi wadami, które odstraszają dziewczyny. Jeśli masz tylko ten jeden problem to się ciesz, mogło być gorzej.

Dwa razy wyświetlił sie ten sam post, bardzo ciekawe. Wysłałem tylko jeden. Lista moich wad jest bardzo długa i to jest właśnie największym problemem. Nie potrafie sobie ze wszystkim poradzić , za dużo tego. Gdyby była to tylko jedna rzecz, mógłbym coś z tym zrobić, ale za dużo jest tego wszystkiego żeby walczyć.