Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluś_ka...

kiedy najszybciej mozna zajsc w ciąze?

Polecane posty

Gość ma__ryśka
hehe dobre....ocet uprawiasz seks w wieku 16 lat ...twoja decyzja... ale z tym octem to jest dla mnie chora przesada....

Gość olucha...
mam pytanko czy lekarza kazał wam brac tabletki anty po okresie. mi kazał wziac pierwsza w dnu w ktorym byłam u niego a bylo to 3 dni po okresie?

Gość majtochy
można zacząć w pierwszym dniu cyklu, można zacząć w kazdym innym dniu ale tylko jak zaczniesz w pierwszym dniu cyklu, jestes choroniona już w tym cyklu - jak zaczniesz w innym dniu, to jestes chroniona dopiero od nastepnego

Gość olucha...
aha ...czyli teraz przez cale opakowanie musze sie dodatkowo zabezpieczac?

Gość majtochy
tak

Gość olucha...
a jezeli sie nie zabezpiecze?to jest mozliwosc zajscia w ciąze?

Gość olucha...
heeh to podwójne zabezpieczenie idzie...hehe dzieki za info:*

Gość majtochy
jak się nie zabezpieczysz, to tak, jakbyś na żywca się ciupciała, czyli ciaża bez barier

Gość masakramasakra
olus_ka----ile ty masz lat bo jak cie czytam to po prostu padam ze smiechu!

Gość młoda...
25:D wiem czasami przesadzam...:D

Gość BialaA
ja chcialam sie dowiedziec Czy mozna zajsc w ciaze od tylu czy penis jak bedzie w pupcji??

Gość Hermes
BiałaA ..tylko jak będziesz miała przeterminowaną wazelinę:)

Gość jastina
dxcdscxc

Gość R-U-Stupid
Ocet? .... niemam do was nawet slow... Masz Racje octem Mozg sobie zalejcie bo nic w nim niemacie oprocz glupoty...

Gość maciekP
hej kobitki a powiedzcie mi czy mozna zajsc w ciaze uzywajac tabletek anty?? staruszka mi mowila ze ja tak bylem poczety ale wtedy inne tabletki byly i wogole jak to jest teraz?? dajcie znac moja kobieta bieze juz od dawna ale wole byc pewny zeby gagi nie na robic:P

hej mam takie pytanie czy jeśli dziewczyna miała okres to po okresie są dni najbardziej płodne ?? czy jeżeli chlopak będzie się kochał z dziewczyną wtedy i dojdzie do wytrysku w środku to dziewczyna będzie w 100% w ciąży?? prosze odpiszcie szybko...

Gość Anecvza
robiłam to dużo razy z moim chlopakiem i nigdy nie mielismy zabezpieczenia boje sie bo on powiedzial ze gdy przed i po stosunku idzie sie do toalety zalatwic to mozna zajsc w ciaze a tego nie chce pomozcie mi czy to prawda strasznie sie boje czekam na odpowiedz !!!!!!!!

Gość siuset
ja pierdole. nie załamuj mnie:P ja się dziwie ze jak robisz to bez zabezpieczenia to jeszcze nie masz bobo

Gość Patrynia
Cześć Wszystkim.! ;) Staram się z moim chłopakiem od miesiąca... żebym zaszła w ciążę... Teraz dostała okres mam 2 dzień miesiączki... Okres mam regularny ale czasem trwa on 6 dni... Pomóżcie.! Kiedy będę mogła i po ilu dniach od zakończenia miesiączki mogę uprawiać stosunek ze swoim chłopakiem? i żebym była100% w ciązy ;)

Gość nie podpisana
jak to czytam to mi nie dobrze co za dziecinada, po pierwsze jak nie chcecie miec dziecka to sie zabezpieczajcie nie zaleznie czy maacie 16 czy 30lat, po drugie jak chcecie miec dzieci to najwieksze szanse na zaplodnienie sa w 13 dniu liczac od 1 dnia owulacji, wtedy jak chce sie miec dziecko nalezy najwiecej sie kochac jak nie to unikac. oczywiscie jak nie chce sie miec dziecka nalezy unikac po 13 dniu od pierwszego dnia owulacji. ja nigdy nie bralam zadnych tabletek i zawsze ta metoda dzialala jak uwazalismy z partnerem w te dni, dzis mam 22 lata, jestesmy 5 lat razem i od dwoch mies staramy sie o dziecko, za pierwszym razem sie udalo. zycze powodzenia wszystkim przyszlym mamom, a malolatom o zdrowy rozsadek bo dzecko to nie zabawka na chwile.

Gość @@@@@@@@2
do osoby powyżej: "po 13tym dniu po owulacji" to masz juz okres albo jestes w ciązy! Chyba chciałaś napisac po 13tym dniu cyklu miesięcznego (przypominam 1 dzień cyklu to piwerszy dzień miesiączki) itd. liczac dni do nastepnego okresu.

Gość cecylkaaa
To w takim razie w którym dniu po okresie mozna zajsc w ciaze??

Gość cecylkaaa
Przeslijcie mi prosze na adres e-mail cecols@wp.pl bo bardzo mi zalezy na tym:) z góry dziekuje:)

Gość martyna16_latek
witam czytajac te wszystkie banalne wpisy poprawil mi sie humor smiejac sie ;D co wy ku_rwa wiecie o zyciu ;D NIC ;d ZAL MI WAS ale coz klamki czasem sie rrodzą ;D pozdro Martyna Małopolska ;*)

Gość Kaśieńka
Nigdy na 100% nie można być pewnym tego,że w ciąże się nie zajdzie.. Ja nie dawno pierwszy raz zrobiłam to z chłopakiem.. Zabezpieczył się i nie miał wytrysku we mnie... Mimo to bardzo sie boje konsekwencji tego czynu.. Całymi dniami o tym myśłe i żałuje,że sie zgodziłam... Modle sie zeby nie być w ciąży i czekam niecierpliwie na okres... :-(