Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam... mam pytanie. Przez rok mialam reguralny okres , i nagle spoznia mi sie on juz 5 dni ? dodam ze przez pol roku wspolrzyje z moim chlopakiem. Czy to juz ciaza ? ;(( jezu , mam za mało lat ! nie jestem na to gotowa, tylko prosze nie piszcie ze moglam wczesniej o tym myslec itp.. wiem jestem glupia ! :( dodam ze nigdy nie spoznial mi sie tyle okres..

Gość Curry Wagary
ciąża zawsze jest możliwa, kiedy współżyje się z chłopakiem-to chyba oczywiste. Nie popadaj jednak w panikę, to, że spóźnia Ci się okres nie znaczy najgorszego! Poczekaj kilka dni, a jak nie pojawi się-idź do lekarza i sprawa będzie jasna. A jak się zabezpieczacie?

Gość czarna kicia24
jakbys byla w ciazy mialabys pobolewanie w dole brzucha mozlwe ze okres spoznia ci sie ze stresu napisz czy masz jakies objawy lub cos w tym stylu

może miałaś ostatnio dużo stresu albo odchudzałaś się - to może być przyczyna spóźnienia @ najlepiej kup test i sprawdz napewno będzie wiarygodny po 5 dniach od terminu @

głownie tylko prezerwatywy... nie mam zadnych objawow, boje sie bo nigdy az tyle mi sie @ nie spoznial ;(

Gość czarna kicia24
to sie nie martw jak sie zabezpieczalas to nic ci nie grozi chybaze gumka dziurawa

Gość jasneże to możliwe
skoro współżyjesz-prezerwatywa tylko to nie wiele...