Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba dziwny układ co

Związek z tancerką.

Polecane posty

Gość Przesadzacie ...
Hmm .. zawód, jak zawód ... Dlaczego by nie? Tak można o każdym zawodzie ... Aktor to "blisko" tancerki i co? Ba! Tam to nawet muszą więcej i co? I zacznie się negacja? o nich się plotkuje? Że mają wiele partnerów? Oni nie żyją jak przeciętny Kowalski... Przeważnie u nich więcej się dzieje w ciągu dnia, niż u Kowalskiego w ciągu roku ... eh .. za dużo stosujecie uproszczeń ... zaraz szuflady?! ... :O

Gość Przesadzacie ...
Eh... określenie "kręcenie pupą" jest nie na miejscu ... To można porównać do nazwania rzeźbiarza - "babrającym się w glinie..."? A malarza - "brudasem, co wszystko brudzi wokół, m.in. płótna"... ? Hehe :P

A kto tu mówi o kręceniu tyłkiem... sie uczepiłyście. Chodzi o całokształt, o styl poruszania i styl bycia.

Gość skoro sam taką wybrałeś
to naucz się ją akceptowac taką jaka jest jesteś z nią bo Ci imponuje, chciałeś seksownej kotki to ją masz to teraz nie narzekaj że robi wrażenie nie tylko na Tobie wiem o co Ci biega, zdobyłeś ją i chciałbyś by tylko Ciebie kokietowała i podniecała

Gość skoro sam taką wybrałeś
ona ma taki charakter i temperament że nie da jej się zamknąc w złotej klatce i zrobic z niej poza domem szarej myszki sam sie zastanów co Cię do niej przycięgneło, czy nie przypadkiem uroda i seksapil ?!

ja myslę, że tu nie chodzi o jej profesję i hobby jakim jest taniec, tylko jej charakter ma cos w sobie z \"królowej\", duszy towarzystwa, ktora potrzebuje poklasku i zachwyconych spojrzeń pełno jest takich dziewczyn, a że tobie akurat trafiła się tancerka z takim charakterem ponadto ona wie, ze najłatwiej jest uwieść w tańcu, więc będąc na imprezie czy dyskotece wykorzystuje swoje umiejetności tyle

A co Ty "skoro sam..." do mnie pijesz? Ja mam swoje zdanie a nie tancerke zawodową w domu :P Ufff... i całe szczęście. A co do tego co piszesz - tak dokładnie jest tylko wiesz co, sexapeal i to coś z kocicy wykorzystuje sie do uwodzenia a nie do zabawy z obcymi facetami. To podchodzi pod ... no sami wiecie pod co. Generalnie, tancerze to zamknięta grupa ludzi wiec kracz jak one albo spadaj !

Gość pewien facet......
Aja właśnie za to jaka jest tancerka wyprowadziłem się z domu :(

Widzicie, ludzie się zmieniają. Ja dziś widzę to nieco inaczej wszystko. Słowa kolegi \"inni się ślinią a Ty posuwasz\" to clou programu. Facet powinien być dumny z tego kogo ma w domu i chwalić się tym, cieszyć z tego !!! Co innego jak jego kotka chodzi po imprezach a on z własnego wyboru siedzi w domu, jego wybór, też nie powinien mieć pretensji. Ehhh... ja miałem. Za to jaka kotka jest jej kot ją kocha, za zgrabne kręcenie tyłeczkiem też. Szkoda że pisze, szkoda że zrozumiałem to tak późno. Ludzie się zmienają. Coś o tym wiem.

Gość marialusijaesperanza
No Arek nie wiedziałam ze tak wylewasz żale publicznie. Cale szczęście ze Cie rzucila bo by się zameczyla z Toba, większego egoisty zaborczego w zyciu nie spotkałam. A do tego grasz ofiarę, ze boli i tak Cie to krzywdzi. Biedactwo zamiast z nią pogadać placze na kafeterii. Żenada.