Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piesVobo

czy osoba która rzycała dwa razy studia moze jescze coś

Polecane posty

Wiem, masz prawo wywalic tu anonimowo wszystko. Tak samo jak masz prawo nie korzystac z moich rad:) ak sobie tylko gadamy przeciez.

Gość pies Vobo
cały czas próbuje robić i walcze o swoje przysłowiowe życie tylko czasem nie mam juz sił

Maluch na pocieszenie powiem ci ze ja czasme tez nie mam, doslownie i w przenosni... Ale powiem wam tez, ze w wiel klopotow pakuje sie na wlasne zycznie :)

Gość pies Vobo
moze pojde do tego psycholozka ja chyba straciłam taki wewnetrzny optymizm \czy tam radosc zycia mam wrazenie ze zewszystkimi walcze dookolła

Moze idz, nie ma w tym nic zlego. A moze pomogloby poznanie jakiejs fajnej kolezanki. Gdzies razem wyjsc, poznac prez nia innych ludiz. Rozerwac sie poprostu.

Gość pies Vobo
faktycznie chyba coś ze mna jest nie tak ogólnie tociesze sie ze próbujecie mnie zrozumieć i dziekuje za mile i te mniej miłe wpisy myslałam o wyjezdzie ale nie wiem czyy to nie byłaby ucieczka przed samym soba

Nie nie, ja sie nie porywam na zmiane nikogo :) Sama musisz sie zmienic jesli uznasz ze jest taka potrzeba. Siebie czyli sposob myslenia o sobie i swoich problemach.

czemu nie...wyjazd to tez jakas odskocznia od rzeczywistosci...zalezy tez gdzie i w jakim celu miala bys wyjechac.....wg.mnie wyjazd to dobry pomysl.....ale idz do psychologa bo to wydaje sie konieczne........... ja juz ide spaaaaac i sniiiic o kims tam i o czyms tam hehehe ;);) mam nadz. ze jeszcze zklikam sie z Wami :) 😘 🌼

Aha i nie powiedzialam tez ze cos z toba nie tak, i nie podpsiuje sie pod tym.

Gość pies Vobo
m tez sie wydaje ze problemy pojada a mna moze wkońcu uda mi sie coś zmienićw swoim zyciu na lepsze

Gość pies Vobo
dzieki zze jestes ze mna a najgorzej e ja kocham nadal tego faceta ale co tam trudno

Gość pies Vobo
sorry ja nie pale

Gość pies Vobo
normalnie chyba jestem inna niz wszyscy ludzie tylko czemu oni nie potrafia tego zaakceptować

Asasello - hehehhe "wariatka";) ja dzis nie pale...wczoraj przepalilam sie:/ pies Vobo normalnie chyba jestem inna niz wszyscy ludzie tylko czemu oni nie potrafia tego zaakceptować a sama siebie akceptujesz?? moze od tego zacznijmy...jak siebie zaakceptujesz to inni tez Cie bez problemu zaakceptuja :D

Gość pies Vobo
ja juz sie dawno sama zakceptowałam tylko czemu innym tak trudno mnie zaakceptować ludzie nie chca mnie poznac