Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piesVobo

czy osoba która rzycała dwa razy studia moze jescze coś

Polecane posty

Gość straaaaaaaaaaaaaszne
*a ja jestem do niczego* - jaka znowu Narzekalnie..oswiec mnie laskawie:P pies Vobo - przesadzasz chyba z tymi przyjaciolmi,,,w sumie trudno znalezc prawdziwego przyjaciela....takie zycie;/

*a ja jestem do niczego* - ooo thx...juz tam lukam:) chociaz dzis nie mam na co narzekac :P jedynie na zla pogode hehehe

Vobo zniknal...moze na dobranocke poszedl?;);)

heheh a moze poszedl Po piwo..albo tak jak wyzej pisalam ;););)

nooo autorze where are you :P chyba topic wnet umrze.....:P

niooop masz racje:) tym vardziej,ze Polacy....w ogole czlowiek to taka istota,ktora narzeka na doslownie wszystko ;)

chyba pojde na swoja stalke bo dziwnie czuje sie wkolorze pomaranczowym wsrod czerni hehehe Asasello - jakie znowu maluchy ;);) *a ja jestem do niczego* - spoczko.....zawsze znajdzie sie jakis powod:)

niee ludzie musza sie do nas przeniesc. CO tak bedzimy gadac tu i tu, Jesli chca of course

noo to ja:) jestem na stalce swojej:P Asasello - oj no wiem wiem wiem:):) hehe nooo autora nie ma..........przepadl jak kamien w wode.............ja sama wnet bede spadac do swojego wyrka rozkoszy hehehehe

no no no dzis to wyrko bede sama okupowac:) co do przeniesienia sie do Waszego topicu to 3emu nie ...od czasu do czasu bede do Was zagladac....ale czasami bo ja jestem czesto na "zyciu uczuciowym":):) ale....postaram sie:)

Gość pies Vobo
no chwila to nie ten temat trudno jest znalezc do wlasicwa droge w zyciu gdy jest się samym nikt mnie w tym nie wspiera

nie,nie to nie moj e-mail..nie wiem co sie porobilo:P ooo kto do Nas powrocil.....przykre,ze nie masz nikogo kto by Cie wspieral...........a moze tego kogos nie dostrzegasz? moze jednak znajdzie sie ktos tylko tego nie widzisz bad checi pomocy tej osoby.....no ale na szczescie masz Nas :D

Gość pies Vobo
niestety ale tak jest zawsze było mi trudno nawiazać kontakty z ludzmi nikt mnie nigdy nie rozumiał co ja robiłam zeby wejsc w towarzystwo cuda-wianki ale i tak sie nie udawało to samo z milloscia nie moglam być z gosciem bo jego towarzystwo mnie nie akceptowało musiałam dokonać wyboru nie powiedziałam mu o tym bo by sie zmartwił nie mialam wyjscia