Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piesVobo

czy osoba która rzycała dwa razy studia moze jescze coś

Polecane posty

nie ,nie, wszystko jest z Toba ok. tylko troche pogubilas sie.Ja tez troche pogubiona jestem i sama nie wiem kiedy odnajde ta wlasciwa droge zyciowa...jedni od razu wiedzza co chca robic w zyciu a inni szukaja drogi przez wiekszosc badz przez cale zycie.Nie mart sie:):):)

Gość pies Vobo
tylkoja juz tak z kilka dobryc lat jestem pogubiona próbuje to wszystko poskładać i cieszyć sie tym co mam ale jakos nie wychodzi czsami mysle ze jest to pech innym razem ze to prób jakaś zyciowa jestem w stłym zawieszeniu na uczelni juz praktycznie mijam tych ludzi bo nikt do mnie nie zagada czsami podejde ale oni wola inne towarzystwo juz nawet nie mysle ze bede z kimś kiedyś bo to nie jest to realne ale w miare chcialabym ulozyc sobie zycie w tych dziedzinach które moge jesli chodzi o kontakt z ludzmi no coz widocznie jest mi przeznaczona samotnosć zostane pustelnikiem jak dobre pójdzie

Wiesz co,.ja musze leciec;/ Co do zostania pustelnikiem to nie mow tak,nie pisz tak i nie mysl tak....ja tearz wracam na studia,na IVty semstr i nie bede nikogo znac a wiadomo,ze porobily sie grupkki i sama obawiam sie co dalej....jesli w ogole wroce:/ Do zaklikania :):):) Ty studiujesz zaocznie,ze masz czas w dzien na net? No hcyba,ze masz sesje wiec masz wolne w pewnym sensie:) milego dnia i do jutra badz do pozniej:):):) 😘

Gość pies Vobo
pies Vobo