Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
coś poważnego

ból brzucha powyżej pępka

Polecane posty

Witam, słuchajcie ja mam od paru dni okropny ból brzucha między mostkiem a pępkiem, przy tym miałam też temperaturę 37,4 poza tym to jest taki dziwny ból, że nasila się jak zmieniam pozycję i jak chodzę i boli tak mocno, że chodzę tak troszkę się garbiąc i bardzo powoli :(. Po paru dniach objawy się nasilały i zdecydowałam się pójść do gastrologa zrobić gastroskopie (badanie okropne każdy wymięknie :-) . Zrobiłam takie ogólne badanie i test na helicobacter plori. Bakterii nie mam i zarówno przełyk, żołądek i dwunastnica bez zmian. A ja już myślałam, że mam wrzody. I niestety nie dowiedziałam się co mi jest. I teraz zamierzam się pofatygować do lekarzy, bo chce wiedzieć co mi jest, bo wszystkie te objawy które wcześniej wypisałam sprawiają, że nie mogę normalnie funkcjonować :( a dodatkowo jeszcze pobolewa mnie trzustka. Jeżeli ktoś z Was ma podobne objawy co ja to piszcie, może Wam doktor coś poradził. Proszę bo ja się troszkę martwię. Bo wiecie jak na lekarzach można polegać, oni cudotwórcami nie są, a ja raczej czuje się trochę jak królik doświadczalny. Pozdrawiam Jak coś możecie pisać na maila :-) : jowitka100@poczta.onet.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować