Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla alma mater

jestem zła na chłopaka!!!!!

Polecane posty

Gość zla alma mater

mam dzis urodziny i do teraz nie doczekalam sie zyczen od mojego chlopaka. NA jego urodziny w zeszlym miesiacu to sie sililam i prezylam, o 24.01 zyczenia i prezent za kilkaset zlotych, a teraz oszczedzac musze(((( a on nic... pasozyt

Gość zla alma mater
mam go ochote uderzyc!

Gość alnka
kaz oddac gift i do uderz

-stłumiłem wielkie powstanie Galów -ograniczyłem wyzysk prowincji -Zreformowałem kalendarz (kalendarz juliański) -moje dzieła literackie

cezar cezar :classic_cool: 00:28:16:A co dali nam|w zamian? 00:28:21:- Akwedukt.|- Co? 00:28:23:Akwedukt. 00:28:25:A, no tak.|Rzeczywiście. 00:28:28:I kanalizację. 00:28:31:No tak, kanalizacja, Reg.|Pamiętasz, jak to miasto przedtem wyglądało. 00:28:34:Dobra, przyznaję. Akwedukt i kanalizacja,|to dwie rzeczy, które Rzymianie dla nas zrobili. 00:28:37:- I drogi!|- Oczywiście, drogi. 00:28:40:O drogach chyba wcale|nie trzeba wspominać, no nie? 00:28:43:Ale oprócz kanalizacji,|akweduktu i dróg... 00:28:45:- Nawadnianie.|- Medycyna. 00:28:48:- Edukacja.|- No dobrze. Faktycznie sporo. 00:28:52:No i wino. 00:28:55:Tak, Reg. Tego by nam cholernie|brakowało, gdyby Rzymianie odeszli. 00:28:58:- Łaźnie miejskie.|- I można w nocy bezpiecznie wyjść na ulicę. 00:29:02:Tak, z pewnością zrobili tu porządek.|Chyba tylko im mogło się to udać w takim miejscu... 00:29:07:W porządku, ale oprócz|kanalizacji, medycyny... 00:29:10:edukacji, wina, ładu publicznego,|nawadniania, dróg... 00:29:13:wodociągów|i opieki zdrowotnej... 00:29:16:co właściwie Rzymianie|dla nas zrobili? 00:29:20:- Zaprowadzili pokój.|- Pokój!? Zamknij się!

Gość Dugas
nasrał na ciebie

Gość alma mater
nie zaśmiecajcie mi teamatu tekstami nie do tematu:!!!

Gość sziko
oj