Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ===ble ble ble===

ile zarabia w Polsce nauczyciel angielskiego?

Polecane posty

fajna madchen, a czy nauczyciel uczy ją jak ma włosy obcinać???? poza tym dostrzegasz chyba subtelną różnicę między zawodówką a wyższymi studiami???? poza tym skąd wiesz, że programy nauczania są złe?

skad wiem? bo sama chodze do szkoly! jestem w ostatniej klasie liceum i wiem czego do tej pory sie nauczylam - wiekszosc to nieprzydatne pierdoly zeby to wszystko umiec i zapamietac musialabym miec mozg jak sklep program jest przeladowany, za duzo pierdol, malo konretow i za malo czasu na to wszystko - takie zdanie maja nauczyciele

w każdym zawodzie trafiają się ludzie, którzy się do niego nie nadają. A co z tymi właśnie, którzą są dobrzy w tym co robią? myślisz, że taki rodzic ich rozróżnia???

Gość wiara nie umie czytać
fajna madchen - to z tego, że ja fryzjerkę się nie wydzieram, jakich kosmetyków używa do moich włosów - BO SIĘ NA TYM NIE ZNAM ! i tak samo nie sądzę, żeby fryzjerka, która miała w swej edukacji głównie przedmioty zawodowe, wiedziała coś na temat metodyki i dydaktyki i żeby było jasne - nie mówię, że fryzjerka to gorszy zawód, bo szanuję i podziwiam

:) skąd wiesz co i kiedy będzie ci w życiu potrzebne?

Gość bo szkoła jest właśnie dla
tych, co mają mózg :O reszta - rowy kopać!

Gość wiara nie umie czytać
oczywiście, że się przyda - przekonasz się w dorosłym życiu

Gość english stjudent
ja własnie kończę Kolegium Nauczycielskie angielski i za nic nie chcę być nauczycielem. Po częsci dlatego, że od prawie roku mam pare godzin w szkole i jak dla mnie to na prawde ciężka praca, mało płatna, stresująca, po częsci wolontariat normalnie i weekendy spędza sie na przygotowaniu zajęc (no nie całe:P) ni i dzieci....ich rodzice... masa problemów Ludzie z roku podzielają moje zdanie (czesc tez juz uczy z powodu braku nauczycieli! serio)

moja kolezanka ma kontraktowego, na reke dostaje ok. 1100 pln i uwaga ... prawie 1500 w szkole jezykowej, ma rok doswiadczenia. od razu po licencjacie dostala prace w szkole jezykowej, dwie grupy i wtedy miala sporo sporo mniej ale moim zdaniem naucczyciele angielskiego akurat maja calkiem spoko zarobki. dodam, ze dla porownania ja na ostatnim roku studiow na politechnice mialam na reke 2200 :P

Oczywiście, że nie wszystko ci się przyda. Ale każdemu uczniowi co innego potrzebne w życiu będzie.Poza tym nauka rozwija logiczne myślenie i nawet jeśli większość z tego zapomnisz, będziesz wiedziała jak i gdzie tego szukać gdy będzie ci to potrzebne. A tak poza tym... ty szanujesz swoich nauczycieli?

lady, nauczyciele językowi może i tak... ale gdzie ma dorobić np matematyk?

Gość do lady in red
a te 1500 Twoja koleżanka ma za ile godzin tygodniowo?

Gość gość
Nie sluchaj tych co pisza zeby zmniejszyc konkurencje. Pobierz tegoroczna ustawe budzetowa i tam masz opisana podstawe nauczycielska i oplacenie zaleznie od poziomu zawodowego c:

Gość gość
Witam wszystkich! Polecam korepetycje jezykowe online! Bardzo wysoki poziom nauczania! Poslki nauczyciel jest do wyboru. Bardzo wygodnie. Poznaj szczegoły, odwiedz strone www.preply.com/pl/

Gość gość
Moja koleżanka zarabia 3200 brutto. Ale ona jest już nauczycielem mianowanym i pracuje w szkole na wsi i z racji tego są doliczane jakieś dodatki. Pracuje 4 dni, bo jeden dzień ma wolny. Ona akurat ma wolny czwartek.

Gość gość
Zarobki są zróżnicowane. W szkole podstawowej czy w LO nie za dużo się zarobi. Więcej da radę na prywatnych lekcjach albo w szkołach językowych

Gość gość
Początki nie są takie łatwe, ale zapotrzebowanie na pracę nauczycieli angielskiego na pewno będzie jeszcze długo się utrzymywać. W tym artykule http://pracalubuskie.pl/nauczyciel-jezyka-angielskiego/ masz opisane perspektywy związane z tego typu pracą.

Gość gość
Jak dajesz korepetycje to możesz całkiem niezłą kwotę wyciągnąć :) Ja założyłam mój profil na https://angielskiprywatnie.pl/ i bardzo dużo uczniów spływa mi właśnie poprzez ogłoszenie na tej stronie

Gość gość
Moja siostra jest jeszcze na studiach, w szkole językowej prywatnej ma za godzinę 57 zł na reke i jeszcze narzeka...

Gość Uszol

A dużo można na tym angielskiprywatnie zarobić?

Gość jamry

to teraz powstała taka platforma angielskiprywatnie.pl i tam można sobie dorobić.

Gość Rataj
Dnia 25.01.2019 o 22:52, Gość jamry napisał:

to teraz powstała taka platforma angielskiprywatnie.pl i tam można sobie dorobić.

Znam i jestem.Jednego ucznia mam.