Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22latkaaaaa pyta

czy nie jestem za mloda na dziecko?

Polecane posty

Gość 22latkaaaaa pyta

mam 22 lata, chcialabym z mezem juz zaczac starac sie o dziecko, czy nie uwazacie ze jestem za mloda?

w wieku 22 lat byłam w ciąży z drugim dzieckiem Pierwsze urodziłam jak mia lam 20 lat Czułam się w pełni odpowiedzialna na bycie mamusią Ale to jest sprawa indywidualna dla każdej kobiety Jeśli czujesz,że chcesz już być matką to powodzenia.......i życzę szczęścia w staraniach:)

Gość 22latkaaaaa pyta
to nie o to chodzi, z mezem chcielibysmy miec dziecko ale patrzac po moich znajomych ktrzy w wiekszosc isa jescze singlami, wiele osob dziwi mi sie, dlatego pytam sie was, na dziecko i tak sie zdecyduje ale ciekawa jestem waszej opinii.

Sorry, byłam niemiła. (przepraszam) Sama jestem w twoim wieku. Po pierwsze nie zadawaj takich pytań na forum bo cię zjedzą, chociaż dzisiaj w walentyki może nie :D. Nie gadaj z koleżankami o tym, bo one raczej w większości jeszcze nie łapią takiego tematu. Myślę, że jeśli oboje jesteście gotowi, dacie radę itd. To nic nie stoi na przeszkodzie.

Gość 22latkaaaaa pyta
to prawda, kolezanki wciaz chca sie wyszalec, piac po szczeblach kariery, ale przykro mi jest kiedy nawet moja matka na wiesc o tym ze chcemy miec dziecko, patrzy na mnie jak na ufo. przywoluje przyklady ze ona mnie urodzila jak miala 24 alta itd..............

Ehhh, ja w mojej mamie miałam największe wsparcie. To jest strasznie ważne, mimo, że moja mama też urodziła pierwsze dziecko mając 24 lata. Dlatego jedyne wyjście to rozmowa z mężem. To wy powołacie maleństwo na świat, to wasza decyzja i od was zależy kiedy się pojawi. Nie od kogoś innego.

Gość 22latkaaaaa pyta
okokokokokokokokoko to juz chyba rozumiesz moje mieszane odczucia co do opinni innych. Myslalam ze moja mama sie ucieszy na wiesc o przyszlym wnuku, ale najwyrazniej jest inaczej. Nie bardzo wiem czego ona sie spodziewala, slub wzielam rok temu z mezem jestem od 3, mieszkamy ze soba od dwoch, wiec myslalam ze liczy sie z tym ze predzej czy pozniej zdecydujemy sie na potomka, natomiast ona wpadla w poploch, zaczela sie zachowywac jakbym miala 16lat i wlasnie oznajmila ze jestem w ciazy......

w wieku 22 lat zaszlam w ciąże :) dziś mam 25 lat i kilka dni :P a moja córka w maju skonczy 2 latka :) to doskonały wiek o ile czujesz w sobie \"to cos\" (instynkt) buzia!

Wiesz, ma prawo do tego, może też boi się tego, że przestaniesz już całkiem być jej córeczką, może przeraziła ją wizja bycia babcią, lub że nie dacie sobie rady. Ja jeste pewna, że jak będzieci już czekać na maleństwo będzie się bardzo cieszyć.

Moje dwie znajome zaszły w ciąże w wieku 22 lat :) Jak najbardziej planowane dzieci i chciane :) To kwestia wewnętrzej gotowości a nie metryki :)

autorko tu nie chodzi ile wskazuje metryka tylko to czy jestes wewnetrznie gotowa na dziecko bycie odpowiedzialnym za małego bezbronnego czlowieczkaa