Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolka lesihge

Juz brakuje mi sił

Polecane posty

Gość Mariolka lesihge

Juz nie moge tego wytrzymac..mam 22 lata..poznalam wyjatkowego faceta,naprawde czuje ze to jest ten jedyny jest w moim wieku.Ja u niego w domu bylam kilka razy.Jego mama jest fantastyczna zawsze potrafi mnie ugoscic,zawsze w domu u nich czysciutko..mimo ze ona jest sama i ma 3 facetow(meza i 2 synow)do tego pracuje.Podoba mi sie jej podejscie..lubi upiekszac dom i wymyslac jakies nowe rzeczy. zmierzam do tego ,ze moja mama jest okropna syfiara,nawet jak ja posrtpztam dom to gdy wychodze na 2 godz wracam to jest straszny syf...jak wracam ze studiow to za glowe sie lapie...w domu bajzel...naczynia zle umyte juz nie musze wspominac ze dom nadaje sie do remontu bo wyglada jak chlew Mówie jej ze trzeba zrobic porzadek ale jej sie nie chce i jej to nie przeszkadza...wstydze sie faceta przyprowadzic..bo moja matka potrafi sie miesiac nie kapac, a moja przyszla tesciowa robi to codziennie! On chce w koncu przyjsc do mnie a ja sie wstydze. Prosze nie piszczcie mi tu ze jak kocha to go to nie bedzie obchodzic..to wiem! ale mi tak bardzo wstyd--musialam to z siebie wyrzucic :(

Gość Mariolka lesihge
wprawdzie miesiąc bez kąpieli również dla mnie nie jest czymś nadzwyczajnie bluźnierczym wobec pochwały higieny, lecz mój wybranek kąpie się raz na tydzień, jak to pogodzić?

Gość Mariolka lesihge
podszywaczu wcale mnie to nie rozbawilo jesli Ciebie tak gratuluje podejscia i nie zycze ci tego co ja musze przechodzic!

Gość Mariolka lesihge
tak, tak podszywaczu, Tobie tez by sie na mozg rzucilo gdybys musial wachac smrod z miesiac nie mytej matczynej psiochy :O

posprzataj i porozmawiaj z mama ze przyprowadzasz chlopaka i zalezy ci na porzadku jak przyjdzie, no chyba ci nie nasyfi :-p informuj mame o kazdej wizycie jak nie da sie utrzymac porzadku na co dzien, moze mama postara sie nie narobic ci wstydu :-)

Gość Mariolka lesihge
ale mi i tak wstyd:( stare jak świat tapety..na polowie sniany sa na drugiej nie..scianmy obdrapane..juz nie chce tak..nie potrafie,jak tak mozna wkurza mnie ta kobieta tym wszystkim,nie wiem ze jej to wszystko jedno,zamiast nas uczyc porzadku i kultury to my musimy uczyc ja,co za beznadzieja,czuje ze jak tak dalej bedzie zostane sama:(

Kurcze... Może spróbuj z nim delikatnie pogadać, że trochę krępujesz się zapraszać go do domu, bo chodzi o twoją mamę. Nie musisz wdawać się w szczegóły.

Gość zeniucha
jak mu nie poeiwsz prawdy to zostaniesz sama tak jak moja znajoma kiedys miala chlopaka rodzice majo ladny dom no i chcial poznac matke ale ona sie wstydzila go przyprowadzic do biedy i skromnej matki a ty m bardziej kolezanka jej nagadala ze jak to wszystko zobaczy to ucieknie no i uciekl nie ze zobaczyl biede bo nie zdozyl .on uznal ze ona niechce go poznac z matko bo nie mysli powaznie i odszetl mija 10 tat ona nadal go kocha i zaluje ze sie wtedy wstydzila wlasnej matki bo nadal go kocha

Gość Mariolka lesihge
popieprzone to zycie...nie wiem chyba wezme swoja matke w obroty...kaze jej wziasc kredyt i sama w te wakacje zrobie remont w chcacie..choc drobny by to mialo rece i nogi..wtedy juz tylko ja bede zagabywywac by porzadek byl..i zeby sie zaczela myc bo smierdzi!

Gość a kredyt kto bedzie
spłacał? Weź mamę na rozmowę, powiedz jej szczerze co myślisz. A najlepiej zacznij gdzieś z mama wychodzić, np. zaproś ją któregoś dnia do kina, na bank się "wyszykuje". A nie brałaś pod uwagę tego, że mama może akurat jakąs depresję przechodzić?

Gość Mariolka lesihge
moja maiala depresje i ja wiem ze z niej jeszcze nie wyszla...ale ona przekracza ludzkie granice! wyjsc z nia? kiedys wzielam ja na zakupy i po drodze chcialam w prezencie wziasc ja do fryzjera bo wyglada okropnie...co ja sie tam wstydu najadlam matko boska..zrobila mi scene ze nic nie bedzie robione ludzie na mnie gapia itp...poszlam z nia do sklepu by kupic jej cos ladnego to tez zaczela drzec sie na caly sklep ze ona nic nie chce ze mam spadac nawet sobie nie wyobrazacie:/rozmowy nie skutkuja..dleikatnie staram sie ja wspierac i pomagac ale do cholery ona jest gorsza niz dziecko..ona by kredyt splacala,,stac ja!

Gość wiesz co Ty ją namów
na wizytę u psychiatry, jakies antydepresanty niech dostanie to wróci do żywych.

Gość Mariolka lesihge
jakis czas chodzila do psychiatry ale to nic nie dalo...teraz juz nie chodzi bo jak to mowi" nic jej nie jest".Nie potrafie na nia wplynac...rodzenstwo tez nie mimo staran...:(nie wiem co robic no kurwa nie wiem:/a gdy sie zwraca uwage ze balagan i ze ludzie przychodza i to widza to mowi" jak sie komus u mnie w domu nie podoba to niech wypie***" i wez tu gadaj z nia:(

Gość wwwweet
hmm a poza rodzestwem jest jeszcze ktos dorosły, moze matka ma rodzenstwo?? moze ktos z rodziny by Ci pomógł ja zawle na leczenie, to juz tak jest ze psychiczni twierdza ze sa zdrowi

Gość wwwweet
znam kobiete która jest przekonana ze rzesladuje je ufo oraz...sasiedzi potrafi im w nocy walić młotkiem w podłoge (ich sufit...) słuchaj sama nic nie zdziałasz to choroba matka musi sie porzadnie leczyc u psychiatry moze nawet oddział pychiatryczny człowiek musi utrzymywac w domu porzadek i sie myć to podstawowe czynnosci, jakbys była mała to za takie zachowanie matki nie wiadomo czy by sie w to sad nie wpeirniczył i bys nie posza do domu dziecka

Gość Mariolka lesihge
czekam z utesknienien na lato,kiedy znów włącza wodę w fonntanie na rynku i będę mogła się znów wykapać :classic_cool:

Gość Mariolka lesihge
zawsze o wszystko troszczyl sie moj ojciec...gdy zmarl pare lat temu wszystko spadlo na moja matke...jest to kobieta niezaradna zyciowo po prsotu sobie nie radzi..wczesnije jak zyl ojciec to jakos tam dbala o siebie...ale teraz to masakra wogole sie zaniedbala..wiem ze to okropne co teraz napisze,ale wstydze sie ze ona jest moja matka..nie chce by jakis facet pomyslal potem o mnie" jaka matka taka corka" ja taka nigdy nie bede:(ona nie świruje ani nic..tylko jest syfiara nie dba ani o siebie ani o dom..to nie powod by ja zamykac:/

Gość a ile Ty masz lat
może rozwiązaniem byłoby wyprowadzenie się z domu?

Gość wydaje mi się że
nie powinnas też pozostawiać bez komentarza jej tekstów i wyzywania Ciebie, sztorcuj ja i wychowuj, powiedz, ze skoro sie zachowuje jak dziecko to tak też bedziesz ja traktowała. Nie daj soba pomiatać! Facetowi powiedz, że mama jest chora i nie możesz przyprowadzać narazie nikogo, na bank zrozumie.

Gość Mariolka lesihge
mam 22 lata..ja wynajmuje juz mieszkanie w miescie w ktorym studiuje..i tam chlopak mnie odwiedza ale on chce jechac ze mna do mojego rodzinnego domu...ja u niego juz bylam kilka razy on chce teraz przyjechac do mnie..stale sie wykrecam bo tak bardzo mi wstyd:(Zreszta jakbym przyjechala z nim to balabym sie w jakis stanie bym dom zastala..nawet jak ja poprosze by posrpzatala to i tak robi to na odpierdal:(