Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsfdsfds

boje sie ze jestem w ciazy a niedawno maialm CC!

Polecane posty

Gość dfsfdsfds

kurcze schizuje juz!!! zachwouje sie jak glupia malolata ale boje sie! 6 tyg po porodzie kochalam sie z mezem, pekla nam prezerwatywa ale wytrysku nie bylo ale panikuje ze moge byc w ciazy bo pobolewa mnie brzuch od kilku dni a okresu jeszce nie dostalam:( a niedlugo minie 3 miesciace po porodzie, karmialam krotko tylko przez 6 tyg wiec jak zdazyl sie ten incydent juz nie akrmialam, a slyszlaam ze po porodzie latwo jest wpasc:((( wiem najlepszym roziazaniem jest kupienie testu ...

Gość ujmę to tak
nooo, kup test i napisz jak wyszedł, my kafeterianie, choć w zasadzie możemy wszytstko, to tego jednego cholera jakoś nie potrafimy zrobić przez neta, nie potrafimy stwierdzać ciaży. Wiem, trzeba nad tym popracować :p

Gość dfsfdsfds
dla ciebie to jest smieszne ale ja chce poprostu dowiedziec sie jak u Was bylo z okresm ok CC i z plodnoscia po cc wiem ze u kazdej z nas przebiega to inaczej ale chce poznac innych opinie

Gość ujmę to tak
nie jest to dla mnie śmieszne, ale co ci da, że ktoś opowie ci o swoim połogu po CC. Sama wiesz dużo, kup test i się nie schizuj :o Zaraz padnie gro odpowiedzi pełnych skrajności i jeszcze bardziej się zeschizujesz :o I po co? kup test i będzie jasne!

Gość melaniamała
ja rodziłam naturalnie, karmiłam tylko 5 tyg. a okres miałam po 4 miesiącach, także nie stresuj sie tak bardzo:) jak na moje oko to raczej małe prawdopodobieństwo że mogłaś zajść w ciąże