Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bylam.Fajna

Szybka sonda

Polecane posty

Muszę podjąć męską decyzję i to jeszcze tej nocy, bo chyba nie zasnę... Napisać do niego, czy czekać aż on coś napisze?

Gość nigdy nie pisz pierwsza
😠

Gość pytajkaaa
czekaj..jak odezwiesz sie pierwsza PRZEGRASZ :O

Gość coz za finezyjny temat
napisz, przynajmniej bedziesz wiedziala, na czym stoisz.

ja napisałam pierwsza i z osoby o którą się zabiega awansowałam na natręta 😭 jak będziesz miała ochotę napisać pomyśl o mnie :(

To mnie najbardziej boli... Napisze: jestem nachalna Nie napisze: olewam coz za finezyjny temat: staram sie jak moge :)

bo faceci to chory gatunek i im zawsze coś nie pasuje :( albo za mało Ci zależy albo za bardzo Ci zależy :o

Faceci... Czym my byśmy się przejmowały, gdyby nie oni? :) Za przestrogą nie napiszę pierwsza, poczekam. Tylko jak ja teraz zasnę... Dobranoc wszystkim :*

Gość łowca snow
jestem wodnikiem i bym nie napisał uparyt jestem, ale pomysl człowiek przecietnie zyje 65 lat (załuzmy sam wymysliłem) czy nie szkoda zyia na tkaie podchody, bo umawianie sie i randevu to to chyba przedział 16 - 28 dla panny pozniej praca dzieci dom. chyba ze singiel t w kółko mozna sie umawiac ale zakladajac ze planujesz załozyc rodzine to masz mało czasu na tkaie rozkminki. napisz d otypa spotkaj sie zobacz o co mu choidz (dlamnie przewaznie o sex bezpieczny sex) i jesli jest tego wart t oczemu nie .

Gość do łowcy snów
wiesz co... jak słysze wypowiedz ze facetowi chodzi o seks to za każdym razem mi łapy opadają do samej ziemi i odechciewa mi sie wszystkiego. dlaczego faceci są tak beznadziejni i myślą frędzlami?? to jest żałosne. zwierzęta potrafią już być bardziej uczuciowe niż facet!! coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu przez takich jak ty ze lepiej nie łudzić jakoby istnieją normalni kochający i niemyślący genitaliami mężczyźni.