Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyna 30

Kosmetyki dla maluszka

Polecane posty

Wiesz ja planowalam ze kupie sobie dla dzidziusia wszystko z firmy Johnson/Johnson ale naczytalam i nasluchalam sie ze duzo dzieci dostaje alergi na te produkty i kupilam inne za to hyperalergiczne czyli takie co nie powinny uczulac.A mydelko na poczatek bede uzywaz szare,przynajmniej do pierwszego miesiaca.

Moj maluch nie jest uczuleniowcem, ale ja sobie do dzis chwale penaten, naturals (nie wiem jakiej firmy) i w polsce do kupienia nivea baby. Ta ostatnia firma jest WSPANIALA!!! rz jak bylam w polsce kupilam nawilzane chusteczki, zel do mycia, po prostu rewelcja! Z penatenu godne polecenia balsam z oliwka, skora robi sie mieciutka ze hoho i krem do mycia ciala tez z oliwka. Ja jestem zachwycona!

oliwak bambino żel do kąpieli johnsons krem do pupy penaten i sudocrem krem do buzi pilegnacyjny hipp tego używamy

Gość Asiamal
Goraco polecam oilatum. Sa to drogie kosmetyki ale naprawde rewelacyjne. Pozdrawiam!

ja stosuje kosmetyki bambino albo z serii rossmana dla dzieci...też są rewelacyjne no i nie drogie:)

Gość melaniamała
oilatum to jak już problemy skórne są. Chociaż w szpitalach zazwyczaj tym dzieci myją. Ja kupiłam żel nivea biały hipoalergiczny, mleczko do ciała też nivea, sudokrem, bepanten i kremik bambino taki w puszce różowej

a ja polecam wszystko bambino na początek.sa to produkty najmniej uczulajace,niedrogie i wydajne,nie śmierdzą i sa ok.gdyby mnie było stać zainwestowała bym w mustelle i tym podobne. na poźniej polecam nivea bo też rewelacja.a ojlatum wydaje mi sie ze przynajmniej raz na tydzien bo pomaga utrzymac biologiczna ochrone...

ja moja 3 miesieczna corcie kapie tylko w oilatum a glowke myje jej mydelkiem oilatum. nie sa to tanie kosmetyki ale skorka jest po nich naprawde super.oilatum jest na parafinie wiec nie trzeba smarowac skory juz zadna oliwka ani mleczkiem.kremu uzywam emollium.na poczatku kupilam wszytsko z hippa bo ladnie pachnialo ale mojej corci te kosmetykie nie odpowiadaly najlepiej jak sa najmniej zapachowe.mokrych chusteczek nie stosuje do dzis bo nawet po tych z rumiankiem dostaje odparzen po kazdej kupce pupcie pod kran:)