Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ona...

co to??

Polecane posty

Gość ...ona...
jak zamierzasz krytykowac ludzi to po co w ogole tu siedzisz?;/

wrrr debilka - typowe dla dzieci 14letnich;) ja teraz poczulam smak czekolady w buzi i pewnie mi sie chce i co tez w ciazy jestem?:D:D

Gość ...ona...
smieszna jestes...bez komentarza....

no dobra, teraz to sie dobrze wyzywa, kiedy sama otwierasz topik, a jak chodzisz po innych to wolnoć tomku w swoim domku, przejrzyj swoje teksty na innych tematach i potem nabierz trochę pokory do siebie i innych. Ja nie komentuję twojego tematu, choć jest dla mnie...no nieważne. Chyba jesteś trochę infantylna jeszcze i brak ci wyraźnie samokrytyki. W takim wypadku nie radzę zakładać tematu.

Gość camelcia
Ręce opadają. Skoro chcesz być w ciąży to po co łykasz tabletki? Wiesz, że przy prawidłowym stosowaniu w ciągu roku w ciąże zachodzi 1 na 1000 kobiet ! I gwarantuję Ci, że nawet ta 1 na 1000 nie ma zachcianek po tygodniu! Jeśli chcesz dziecka to odstaw tabletki i ciesz się seksem. Gwarantuję, że nie jesteś w ciąży więc szkoda pieniędzy na test.

Gość do ona...
no wlasnie po c bierzesz pigulki skoro chcesz byc w ciazy???

Fajna madchen: Nie no, co Ty.....:) Tak sobie potem te moje wypociny przeczytałam i stwierdziłam, że mogłabyś tak podejrzewać, więc sprostowałam:)