Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaaaaa

CO SIE ZE MNĄ STALO???

Polecane posty

Gość zmartwionaaaaaaa

Nie wiem juz co mam robic... mam 23 lata i wiecznie jestem zmęczona i niewyspana. Kiedys tak nie bylo, potrafilam wstac o 4 rano przed szkołą (np. w liceum) i sie uczyc, albo zeby przed wyjsciem posluchac muzy. teraz studiuje zaocznie i pracuje 8-16. I cholera moje wstawanie o 7 to jakas masakra. Zazwyczaj klade sie spac ok 22-23 a rano nie moge sie podniesc z lozka. Po prostu czuje jakbym nie spala całą noc, jestem nieprzytomna. I tak samo jest w pracy i po pracy. Chcialabym byc taka wesloa i miec sile na sprzatanie, wyjscie ze znajomymi ale ciezko jest mi sie zmusic... Co sie ze mną stalo?????

może to być zwyczajne przesilenie, a może i coś poważnego. musisz zrobić analizę krwi (żelazo i hormony koniecznie). u mnie kilka miesięcy chronicznego zmęczenia okazało się być skutkiem dużego nadmiaru żelaza.. nie lecz sie witaminami itp na własną rękę tylko przebadaj. poważne choroby też się tak niewinnie zaczynają :o

Gość moze to wina
sprawdz sobie cisnienie, moze masz za niskie. Rano proponuje lekki prysznic, kawke i sniadanko. Mozesz tez spac przy otwartym oknie, odslon sobie zaluzje zeby nie bylo ciemno w pokoju jak wstaje. Moze z wiosna bedzie Ci lepiej ? Bierzesz jakies witami? Moze to zalezc od Twojej diety. Wiec spaceruj, lepiej sie odrzywiaj i sprobuj joge, za---jebiscie dodaje energii :)Pozdrawiam

Gość to może być chora....
TARCZYCA !!!

Gość proszę o rade co robic
Witaminki? Nie biore a co radzicie? Od dawna mam problemy z zatokami (bóle głowy mam przez 80% życia:O). Byłam juz u wielu lekarzy i stanelo na tym, ze "niektorzy tak mają i tyle :O:O:O"- leki niewiele dają.... krew i cisnienie w normie

Gość zmartwionaaaaaaa
TARCZYCA? MOZESZ NAPISAC COS WIECEJ?

Gość podnoszeeeeeeeeeee