Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

Kim są faceci?

Polecane posty

Przyznam się, a co mi tam. Jestem małym, zielonym ludzikiem, sterującym tą ludzką powłoką celem wyrwania laski. Jak już się uda, zaproszę ją do mojego BMW M5 ( czyli zamaskowanego statku kosmicznego ) i porwę ją do siebie na planetę Erewhon. Tam, większość mojej rodziny, przygotuje ją do największego obrzędu jakiego może doświadczyć u nas na planecie. Będzie rozpieszczana przez miesiąc, wszyscy będą dogadzać jej zachciankom. Po miesiącu dostąpi zaszczytu bycia najważniejszą osoba na przyjęciu... będzie daniem głównym, a ja i moja rodzina będziemy przez 3 dni i 3 noce konsumować ją :D. Szkielet jej zaś zostanie wystawiony w Narodowej Akademii Życia Pozaerewhońskiego.

To wiem. Ale coś więcej powiedzcie o sobie. Wy się pytacie o wymiary dziewczyn, a sami to co?:O

Gość akzer
ale co chcesz wiedziec ? Zdjecie mojego tyła ?

Agnieszko... ja jestem wszędzie w wielu osobach :D Pomyśl tylko jak będziemy Ci dogadzać :D.... możemy nawet wchodzić Ci we wszystkie otworki i drażnić Cię zanim Cię skonsumujemy :D. Obiecuję, że Twój szkielet będzie stał w głównym holu akademii ;)

Ale przez miesiąc to za krótko:( I nie chcę, żeby poźniej wszyscy oglądali mnie taką nieubraną:O

Gość dfdfhzfgjfj
facieci to kosmici

Spoko-majonez.... zrobimy Ci czapkę malarską z najnowszego wydania Erewhon Expres, dzieci uszyją Ci jakąś sukienkę i będzie dżezi czy trędi - jak to mówicie tu na Ziemi :). Poza tym po pewnym czasie zarośniesz kurzem i nie będziesz już taka goła :D

Gość abido
a jak z tego BMW wyłoni sie wileki 24 cm pyton , ktory cie bedzie zahipnotyzuje io zaczniesz odruchowo isc w jego kierunku?

No dobra... osobiście będę Cię bzykał przez pół roku... tyle jesteśmy w stanie wytrzymać bez jedzenia. Ale potem będziemy Cię musieli zjeść :o. No weź się skuś... jesteśmy mistrzami galaktyki w seksie :D. Możemy ruchać 8 godzin i mamy 3 godzinne orgazmy... nauczymy Cię tej sztuczki ;)

Ale Ty jesteś brzydki, mały i zielony:P A sztuczki to ja takie znam, że zczerwieniałbyś ze zdziwienia:P:P

jestem byłym kochankiem X,Y ,Z aktualnym kochankiem O bez kreski, i przyszłym kochankiem Niewiadomej ( nie mylić z niewidoma). Czyli twórczo:przelecieć szybko klawiaturę palcami

Oj Agniecha... no wyłączy się światło i tak Ci zrobię, że będziesz myślała, że jestem ten...no...taki ładny w filmach gra u Was... noooo...eeeee... Brat Kit :D

Jestem na pewno brzydki, mały, gruby, owłosiony jak Jeti i nie mam zęby..

Gość jestem uroczy

Gajowy a może sie dogadamy? Ja Ci podsunę jakąś zawistną koleżankę, a Ty mi skołujesz takiego prawdziwego Brata Kita:)