Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewa/ 19

Gdy odchodzą checi i siły....

Polecane posty

Gość lewa/ 19

Powiedzcie... czy ktos tak mia kiedysl? czym to jest spowodowwane? wracam ze szkoly (chodzbym tam byla tylko 4 godziny;/ ) i nie jestem w stanie nic zrobic... tak mi sie strasznie nie chce i nie mam ochoty ani sil ze hoho ;/ probuje sie pozbierac ale mi nie wychodzi... takmarnuje kazdy dzien. o 4-5 klade sie i zasypiam...wstaje za 30 min - godzina i jestem calkowicie rozita. nie mam sil, jestem zmeczona,slaba...

Gość w najgorszym przypadku
poczatki depreski. Zrob kompleksowe badania.

Gość lewa/ 19
teraz tez:( nie mam sil... iedawno wstalam... wrocilam do domu o 14 jeszcze nie bylam aka zmeczona.... potemmnie trafiloi dzien do dupy ;/

Gość lewa/ 19
prosze powiedzcie mi co mam zrobic??:( moze ktos to przeszedl ? to sie juz dluugo ciagnie.. na dodatek czasem problem z zasnieciem...

Gość lewa/ 19
haaaaaaalooo .?

to moga być symptomy niektórych poważniejszych chorób... róznych różnistych - chociaż by cukrzyca. idź się przebadaj , jeśli lekarz wykluczy choroby że tak to nazwę 'fizyczne' udaj sie do psychologa lub nawet psychiatry to nic złego :) i postaraj sie cos zmienić w życiu bo być może monotonia i brak 'akcji', zainteresowań, znajomych Cię przytłacza. pozdrawiam!!

Idź w takim razie do lekarza,może brakuje Tobie witamin,mikroelementów....?A może po prostu to zwykłe przemeczenie (niestety znam to z autopsji;) )