Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfd

jak wstawic zdjecie do cv?

Polecane posty

Gość Do tego wyżej!!
Odp dla imbecyla do komenta z 20.01.2010 godz 16.14

Gość marajka777
Bosh żal mi niektórych ludzi, ja z kolei mam problem taki, ze nie mialam czasu na to zeby wstawic zdjecia do Cv bo mialam czas na melanz a teraz obudzilam sie z reka w czarnej dupie żal mi siebie. Nie rozumiem jednak co to za pytanie jak wstawic zdjecie w CV Zeskanowac zdjecie samemu a pozniej to juz pol bidy. Slusznie jedna z Pan zauwazyla roznice miedzy Cv ze zdjeciem, a cv + zdjecie Pozdro dla kumatych ;)

Gość ewcia66611
żal... wszyscy tacy mądrzy, a nikt nawet pomóc nie umiał... chyba wiem o co chodzi, też miałam taki problem, a wystarczy wstawić zdjęcie, nacisnąć prawym klawiszem "zawijanie tekstu" i równo z tekstem - gotowe, teraz możesz przesuwać zdjęcie na poziomie tym samym co tekst :)

Gość gość
Dałam radę po 2,3 próbach w końcu ktoś dobrze wytłumaczył dziękuję ;) szkołę skończyłam z 3 lata temu a informę hmmm.... chyba z 5 lat temu wiec juz mogłam coś zapomnieć :D

Gość MartaMarta1111
Ja dziś miałam ten sam problem, więc piszę, bo być może komuś pomogę. Znam starego worda, w nowym się gubię. Udało mi się dziś wstawić zdjęcie tak, aby nie wchodziło między litery, żeby było dokładnie po prawej stronie. Wstaw - obraz (z pliku). Po wstawieniu klikamy format - obraz - układ (wybieramy ramka), klikamy zaawansowane - położenie bezwzględne (dajemy np. 13 cm) i ok. Wtedy zdjęcie grzecznie siedzi sobie w prawym kąciku, a my po lewej stronie piszemy gdzie chcemy i zdjęcie się nie przesuwa. Pozdrawiam

Gość kbf
też miałam z tym problem- nie od razu wszyscy wszystko wiedzą.. klikasz na zdjęcie, u góry worda -narzędzia obrazów- formatowanie- położenie- z zawijaniem tekstu i klikasz w miejsce gdzie chcesz.

Gość gość
Kurcze, wszystko wydaje się trudne zanim okaże się że jest bardzo proste :)

Gość Eskeprt
lepiej skorzystać z cvgenerator.pl tylko wybieramy plik zdjęcia i gotowe :P

Gość fdfd
dalej mam problem z tym CV minelo juz 10 lat a ja dalej nie potrafie wstawic tej cholernej foty do cv