Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana.

WAŻNE ! PROSZE ODPOWIEDZCIE !

Polecane posty

Gość zakłopotana.

Dzisiaj rano zrobiłam sobie test ciążowy, ponieważ okres spóznia się już 5 dni, wynik wyszedł negatywny ( bardzo się ucieszyłam bo nie chcę jeszcze mieć dziecka) ale czuję że to zły wynik, poniewaz wciąż nie mam okresu :( czy test mógł aż tak oszukać ?

Gość dla pewności kupp test
innej firmy i zrób jeszcze raz

Gość dr Hanoi Wietnam
nie, to niemożliwe, chyba że ściągałaś to wynik może nie odpowiadać stanowi faktycznemu. Testy raczej solidnie sprawdzają to co sprawdzać mają

to jest tak ze jak wyjdzie test dodatni to na pewno jestes w ciązy, a jak ujemny to nie zawsze świadczy o tym że nie jestes w ciązy i test trzeba powtórzyć, najlepiej zrób test na krew jest wtedy 100% pewność

Gość zakłopotana.
ale chyba 5 dni po terminie okresu powinien byc wiarygodny ? ..

Gość Ju...
nie!! jak baśka mówi że nie, to nie. I sie nie kłóć

Gość Ju...
baśka na temat testów ciążowych wie wszystko. Co ona tego nazużywała...

Gość zakłopotana.
PODNOSZE ! prosze o wiecej wypowiedzi !

Ale dziewczyny ci odpowiedziały, skoro nie jesteś pewna, zrób test innej firmny a najlepiej by było jakbyś poszła na bete z krwi. Wtedy wwszystko by było jasne. Z tymi testami to różnie bywa.

Gość zakłopotana.
:(

Zamiast sie zamartwiać idź jutro do labolatorium i zrób badanie. Jak jest czynne całodobowo to po południu jak zadzwonisz będziesz miała wynik. Pod warunkiem, ze mieszkasz w dużym mieście.

Gość miki mause
możesz być a może być negatywny, ja tak miałąm, dopiero póżniej po ponad tygodniu wystrzeliła krecha, zależy jak póżno doszło np do zapłodnienia, a może miałaś ostatnio jakieś duże stresy, albo żle sie odżywiałas????

Ja tak raz miałam i okazało się że miałam torbiel na jajniku. Lepiej udaj się do lekarza ginekologa.

Gość Zakłopotana.
do zaplodnienia moglo dojsc jakies 2 tyg temu, okres powinnam miec dokladnie 6 dni temu, wcZoraj zrobilam test, i wyszedl negatywny. Nigdy nie spoznial mi sie okres, ale myslalam ze w czasie planowanej @ test powinien byc prawdopodobny !

zrob szybciutko nastepny test. ja zrobilam jeden byl negatywny a po tyg tej samej firmy byl pozytywny i na drugi dzien jak zrobilm trzeci test tez byl pozytywny. pierwszy test zrobilam po tyg spozniania sie okresu. test wykazal negatywnosc a ja juz bylam jakos w 3-4 tc. zrob test albo jak dziewczyny pisza test krwi....

Gość Kasia9090
albo zrob dzisiaj albo jeszcze raz na przykład w poniedziałek alo środe bo to nie od razu wychodzi ja tez tak milam ze przez 7 dni nie mialam okresu i zrobilam test wyszedl negatywny a jak zrobilam po 12 dniach wyszedl pozytywny i poszlam do ginekologa a on potwierdzil ze jestem w 7 tygodniu ciązy i juz urodzilam dziecko (5.02.2008r)