Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21121985

SIARA Z PIERSI W 26 TYGODNIU CZY TO NORMALNE??

Polecane posty

Gość 21121985

HEJ JESTEM W 26 TYGODNIU CIĄZY OD PARU TYGODNI ZAUWAŻYŁAM ZE LECI MI SIARA Z PIERSI CZY TO NORMALNE??INNE MOJE KOLERZANKI PODCZAS CIĄŻY NIE MIAŁY NIC TAKIEGO DENERWUJE SIE BO PLAMIE PRZESCIERADLO CO DZIENNIE MUSZE PRAC BIUSTONASZ .CO ZROBIĆ POJAWIŁY MI SIE POPĘKANNE NACZYŃKA NA PIERSIACH JAKBY CZERWONE ROZSTEPY JESTEM ZALAMANA MOIM WYGLADEM PIERSI JAK TEMU ZARADZIC POMOCY

siara to jak najbardziej normalne a te naczynka to rozstepy i poprostu ci piersi rosna,bedziesz miala najprawdopodobniej duzo pokarnu.a na rozstepy no to moze w aptece spyta czy z mustellijakies kremy sa bo to dobra firma i chba dla ciezarnych wiec na piersi tez cos znajdziesz.teraz moze xle wygladasz ale sie nie zalamuj bo pieknie dla innych i wszystko minie jak dzidzie zobaczysz

a i te wkladki rewelacja a na noc kup sobie ze 3 pieluchy i wkladaj jedna albo recznik podłóż

Po pierwsze to czy bedziesz miała rozstępy zależy od twojego typu skóry. Najczęściej jak juz masz to niewiele da się z tym zrobić. Zapobiegać można kosmetykami (ale w moim przypadku nie podziłały).. Jak masz miec rozstepy to i tak ci wyjdą :( Po drugie od połowy ciąży może pojawić sie siara i jest to normalne. Tak mi powiedział lekarz bo miałam od 21 tygodnia ciąży. Miało to taką zaletę że siara bez problemu leciała po porodzie i nie musiałam dokarmiać dziecka ani razu.

ale nie wybieraj gerbera sa straszne niby cieniutkie ale sie wszystko wylewa, ja wybralam penatena albo dzonsona bo fajne promocje i wkladki super no i jeszcze bella ale pierwsza firma najlepsza