Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trąbka..25

na kafe nie ma normalnych facetów

Polecane posty

Gość trąbka..25

bez urazy, panowie Poznałam już w ten sposób cztertech (trzech z nich jest tu b. znanych, czwarty zawsze na pomarańczowo). Wszyscy okazali się... po prostu dziwni. 1. Prawiczek koło 40-tki, który strasznie boi się kobiet. 2. Facet który non stop płakał. Cały czas. Codziennie. Czytając wiersz, słyszać piosenkę, wspominając młodość. 3. Facet który uważał że jest "do niczego". Rozmowy z nim strasznie mnie przygnębiały. Jakiklwiek temat i tak spychał na swoje nieudacznictwo i brak sensu życia. 4. Fanatyk religijności i dziewictwa (sex tylko po ślubie i na pewno nie w dziwnych pozycjach, tylko misjonarska, dziewczyna musi być czysta i nie mieć sprośnych myśli). Aż mnie korci by napisać wam nicki, bardzo byście się zdziwili, ale nie zrobię tego. W końcu czego mozna się spodziewać po facetach non stop przesiadujących na forum dla kobiet! Rada dla dziewczyn które szukają tu faceta - odpuśccie.

Gość Ju...
ty andrzej, no ja cie typowałem na 1 z tej listy :)

trąbka..25 Ależ .. ja lubie jak mnie kobieta bije .. walnij mnie śmiało ..wypisz niki :P :D

Gość ja poznałam 3
ale tylko 2 z nich jest tu znanych...... z jednym się spotkałam...... u mnie wyglądało to tak: 1. nieudacznik, wciąż rozpaczał, wszystko widział w czarnych barwach 2. wg mnie gej 3. niezrównoważony emocjonalnie, jednego dnia mówił że mnie uwielbia, drugiego że musimy przestac rozmawiac, nastepnego dnia przepraszał i tak w kółko, ciągle miał jakies dylematy, nie był na nic zdecydowany, aż w koncu wysiadłam, powiedzialam bye bye

Gość a_dusia
masochista :)

Gość a_dusia
to było do Myrevina :O

Gość Ju...
Halo, kto się pode mnie podszywa? Proszę tego nie robić.:P

Gość trąbka..25
Trudno powiedzieć że szukałam. Po prostu przechodziliśmy na maile, gg, przewaznie "przy okazji", bo np. rozmawialiśmy o czymś innym. Nie szukają? No ej. A ile tu jest topików "szukam chłopaka", "czy jest tu jakiś miły, inteligetny facet od 26 roku wzwyż", pare razy widzialam "szukam męża". Nie podam nicków, przepraszam ale nie jestem taką świnią.

Gość myslicie ze tu siedza normalni
przeciez to kafe, tu nikt nie jest normalny

Gość Ju...
A Komiczny? Przecież to facet z krwii i kości. No i Apostoł jest w porządku. Jeszcze paru by się znalazło.:)

Gość a_dusia
e tam, komiczne jest kobietą :classic_cool:

Gość roszka bubla
Komiczny? On tylko zgrywa takiego super faceta. Tylko dziwne że przesiaduje tu cały czas. A podobno ma ukochaną i do tego aborbującą praće, która daje mu 25 tys/ miesiąc. Więc kiedy on to wszystko robi? Siedząc na kafe? Apostoł? To jeszcze zabawniejszy przykład. Kiedyś napisał że prowadził dzienniczek w którym zapisywał ile waży jego ukochana. Gdy przekroczyła 70-tkę (co oczywiscie zapisał) - zerwał z nią. Tak. Fakt, to na pewno zdrowy na umyśle facet, skoro prowadzi dzienniki pt "waga mojej ukochanej" z dokładnymi datami i pomiarami

a_dusia ] No wiesz .. emocjonalnym.. :P Uważam że lepiej znac najgorszą prawdę jak żyć w ułudzie.. 🖐️

Gość Ju...
Nie znam ich na żywo, ale pogadać z nimi normalnie można. Może i mają jakieś swoje "odmienności", ale generalnie nie mam wątpliwości, że to FACECI, tacy z jajami.:P

Gość ELWIRKA000
weźmy pod lupę najbardziej znanych na forum. KOMICZNE - tak na serio to myślę że to mały, pokraczny człowieczek który wciąż przesiaduje na kafeterii i stwarza tu swoją postać - postać wysokiego, świetnie zbudowanego faceta, który ma cudowną kobietę, super płatną pracę i do tego chodzi regularnie na siłownię. Prawda jest taka że pewnie wieczorami przytula swoje pokraczne ciałko do pościeli w kaczuszki i płacze w poduszki że jest samotny. Ewentualnie - to kobieta. W każdym razie - jego postać jest wymyślona. FAITH HOPE GLORY - psychopata. Jego odpowiedzi są pozbawione sensu. Niby pisze że jest brzydki, ale co rusz pokazuje swoje (?) półnagie zdjęcia. APOSTOŁ NIENAWIŚCI - kolejny psychol. Ja również pamiętam post o dzienniku w którym pisał ile waży jego dziewczyna. OFERMA - nie napisał ani razu odpowiedzi bez zaznaczenia że nie miał i nie ma dziewczyny. Desperat. JAREK_84 - kolejny w Wielkim Kalejdoskopie Psychopatów. Nie muszę chyba pisać dlaczego. stańczyki, TMT i a ja wygrałem życie można wrzucić do 1 worka

Gość walka na miecze
:o jarek akurat jest fajny :) a z tych co wymieniłaś z jednym rozmawiałam na gg :D:D:D posikać się można ze śmiechu :D najpierw próbował udowodnić że jest niezwykle inteligentny, potem opowiadał bzdury typu "kobieta mnie skrzywdziła niech mnie ktoś przytuli" a na końcu sie obraził :D

Gość trąbka..25
"jarek akurat jest fajny a z tych co wymieniłaś z jednym rozmawiałam na gg posikać się można ze śmiechu najpierw próbował udowodnić że jest niezwykle inteligentny, potem opowiadał bzdury typu "kobieta mnie skrzywdziła niech mnie ktoś przytuli" a na końcu sie obraził " Nie wiem kogo masz na myśli, ale ja z jednym miałąm identycznie. :D