Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trąbka..25

na kafe nie ma normalnych facetów

Polecane posty

Gość kici ciki 24
ja z dwoma przeszłam >> nie tylko o żonach, o dziewczynach (obecnych i byłych również)- każda zła, a oni taaaak się starali!! tak kochali, tacy dobrzy byli, nieba by jej przychylili, gwiazdkę ściągneli, ale one okazały się dziwkami, potworami, nieczułymi szmatami!

Gość oferma
ale przyznacie że na żadnym innym forum nie ma takiego ubawu jak tutaj. "problemy" jakie się tu pojawiają no to normalnie boki zrywać. na innych forach gadam sobie o jakichś bieżących wydarzeniach, jakichś zagadnieniach nazwijmy to "społeczno-politycznych". to jest ciekawe ale nie jest takie śmieszne jak "spotykam się z facetem który niewinnie siedział w więzieniu". :D

Gość ja z dwoma przeszłam na gg
:D dokładnie:D a fantazja taka że aż podziwiam -obydwaj opowiadali historie o kobietach tak pokręcone, nieprawdopodobne- a gdy sie poplątali i pisali sprzeczne rzeczy i ja sie o to zapytałam - foch nad fochy :D

mnie najbardziej rozwalają tematy- on mnie bije, wyzywa i co tam jeszcze- ale nie odejdę bo go kocham. I na koniec pytanie- co mam zrobić ? :o

Gość kici ciki 24
kobieta to inny stwór niż facet, kobiety i tak ciągle mówią o uczuciach i lubią się wyżalać, wygadać, poza tym to forum dla kobiet, a uczuciowe tym bardziej a facet? facet podobno nie lubi mowić o uczuciach, nie lubi rozmawiac o problemach, wiec to troche dziwne że sam na sam on opowiada o swojej bylej. ja jakoś nigdy nie opowiadalam na randkach czy nawet na rozmowach na gadu gadu o swoim którymś bylym, a faceci robią to nagminnie

Gość oferma
"mnie najbardziej rozwalają tematy- on mnie bije, wyzywa i co tam jeszcze- ale nie odejdę bo go kocham. I na koniec pytanie- co mam zrobić ?" prawda. zapomniałem o tym, faktycznie są super. lubię też "czy samotna kobieta z dzieckiem ma szanse na miłość". raz nawet dziecko było z hindusem. odjechane są też wątki facetów. np tych co to chcą tylko dziewicę albo "mam ileś tam lat i jestem prawiczkiem i moje życie nie ma sensu".

Gość aż żal
jesteście na kobiecym forum , Kobiety rozmawiają o was a wy tu niczym pospolite chamy odszczekujecie. Dobrze się stało,że pokazaliście jakie z was burki. Gdyby kobiety przestały dowartościowywać was swoją uwagą i olały wasze wypowiedzi na innych topikach milelibyście zasłużoną karę. Prostaki z was chłopaki ! rasy za grosz, kompleksy leczy się także tutaj bo naiwnych,jak sami zauważyliście, nie brakuje. Ale nie zmienia to faktu,że ten temat obnażył wasze buractwo.

ooooooooooooooooo nie wypraszam sobie ja burakiem nie jestem chamem też nie więc proszę tu nie obrażać osobników płci brzydkiej może jestem wredny złośliwy upierdliwy czy nudny ale nie burakiem czy chamem wypraszam sobie 😠

dobre jest to co piszecie napiszcie jeszcze coś to potem poczytam :D:D:D:D:D:D:D:D a wyżyjcie się kobietki na nas za własne niepowodzenia

Gość Ju...
A mnie nie dziwi, że na kafe pojawiaja się mężczyźni. I powinnyśmy być im wdzięczne - wszak męski głos od kobiecego inny, dodaje wartości.:)

Gość oferma
już to którejś pisałem: nil nisi bene. każda by tak chciała. droga pani, czy jest pani damą że spodziewa się gentelmanów? skoro sama używasz języka z rynsztoka (bo co można powiedzieć o nazywaniu zupełnie obcych ludzi chamami) to nie oczekuj od innych wersalu.

mnie też to nie dziwi, kilku nawet lubię ;)

oferma, masz czarnego nicka?

piate kolo: ja bym napisala o tobie tak jestes facetem urodzonym 13 marca roku Panskiego tysiac dziewiecset ktoregostam i piszesz ze nie bardzo wiesz skad jestes;)

Gość oferma
nie mam

oki spadać muszę narka 🖐️ lepiej zapytała byś gdzie obecnie mieszkam lisiczko łatwiej na to odpowiedzieć :D

skojarzyłeś mi się z takim jednym panem ;) ale jak nie masz, to nie masz ;)

Gość aż żal
tak to prawda, nie powinnam generalizować. Nie wszyscy piszący tu panowie to chamy.Uogólniłam sprawę -mój błąd.Jestem zdania,że mężczyzna zwracający się do kobiet wulgarnie( w mowie lub piśmie) lub lekceważąco -jest po prostu chamem. O ile milej byłoby nam wszystkim, gdybyśmy podnieśli poziom zwracania się do siebie nawzajem i skupili się na poruszanych tematach. Nic nie zmieni wasze oburzenie( oferma-ty szczególnie) forum ma to do siebie,że ma archwum i najlepiej zapamiętuje wasz tutejszy sposób bycia. Nie jestem damą ,chociaż każda z nas marzy aby być tak traktowaną..to nic nie boli panowie a ile można zyskać sympatii i chęci rozmowy z wami...pomyślcie o tym

Gość Chap Stick
ja nie wiem, z żadnym nie rozmawialam, ale mogę opisać po krótce co myslę o poszczegolnych ktorzy się tu wpisali lub o których była mowa (wybaczcie, to bedzie moje własne, subiektywne zdanie) Andrzej z Biłgoraja - dobry chłopak, ale mnie brzydzi. To on pisał że nie ma nigdy erekcji, jest impotentem i planuje samobójstwo? Myrevin - inteligentny, pewnie starszy gościu, gdzieś po 40-tce, czuję szacunek do chłopa, chociaż wydaje mi się że i tak bardzo chętnie zdradziłby żonkę (jesli ją ma) bardzo miły blondyn - sama nie wiem, wydaje mi sie że na siłę próbuje zrobić karierę na kafe Jarek_84 - ten od tzytzków? ani zabawny ani interesujący Apostoł nienawiści - inteligewntny, wciąż pisze "nie obchodzi mnie zdanie innyc", ale... zwyczajnie kłamie. Uwielbia się popisywać. Szacunek dla niego, ale raczej go nie lubię. Sądzę że ma niewielu przyjaciół w realu (oczywiscie napisze że ma ich setki i nie obchodzi go to co mysle) Faith Hope Glory - obrzydliwy z tym użalaniem, wzbudza we mnie odruchy wymiotne Komiczne - również uważam że jego postać jest wymyślona przez niego samego oferma - inteligentny! trochę drażniące to, że pisze że nie miał dziewczyny, po co nam ta informacja? piąte koło - chyba najbardziej go nie lubię. Typ cwaniaczka, niezbyt inteligentnego, ale wydaje mu się że jest inaczej. Riposty to on ma tak głupie i nieinteligentne że nie wiem czy się śmiać i płakać. Gnom - wygląda na fajnego faceta = - nie czytalam go za duzo, ale wydaje się że ma cipowaty charakter

Gość oferma
ja szczególnie co??? bo jakoś nie zrozumiałem o co ci konkretnie chodziło. ja tylko wyraziłem swoją opinię że aby wymagać od innych klasy należy tej klasy posiadać odrobinę samemu. już widziałem na tym forum osoby które same rzucały mięsem jak dozorca lwów w zoo a od innych oczekiwały delikatności. to się nie da zrobić. skąd pomysł że ja to komiczne?

Chap Stick... dziękuję, bardzo miło czytac takie rzeczy o sobie!

ojoj wzruszyłem się czuję się zaszczycony :D Tamari 😘

chap- przesadzasz :o

Gość krowka ciagutka
Czytając wypowiedzi na kafeterii, mogę powiedzieć że bardzo lubię: Gnoma, taki_jeden_facet, przedluzacz orgazmów Nie lubię: piąte koło, =, Komiczne, Casanovy.

Gość aż żal
wiem,wiem,że rozmowy na wasz temat są waszymi ulubionymi:-)sama znam wiele brzydkich słów , jak każdy. Nie znaczy to wcale ,że poziom rozmowy zaniżam w zależności od rozmówcy. Oferma- jesteś wulgarny i tyle. Argument,że inni też, jest dziecinny:-) Nie chcę się sprzeczać i udowadniać cokolwiek. Fakty są jakie są.Pozdrawiam.