Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trąbka..25

na kafe nie ma normalnych facetów

Polecane posty

Gość Zostań Myrevin
właśnie Ty mnie intrygujesz:) Czy któraś opinia jest o tOBIE?;)

Gość trąbka..25
Myrevin, ratuję Twoją opinię... Nie, żaden z opisanych przeze mnie nie jest Myrevinem. Chociaż nie wiem jak pozostałe opisy (innych osób) - może któryś jest o nim. ;)

Gość walka na miecze
:D może to ten sam :) podaj pierwsze cyfry gg albo cos po czym sie zorientujemy :)

Gość HROPKA
Ja z jednym gadalam na gg, na uczuciowym bywa rzadko, na ogólnym jest codziennie. Wciąz opowiadał o swojej byłej, jak bardzo go skrzywdziła. Potem stwierdził że zaczyna mu na mnie zależeć, więc musi przestać ze mną rozmawiać, bo to niebezpieczne. :O

KOMICZNE, FAITH HOPE GLORY, APOSTOŁ NIENAWIŚCI, OFERMA, JAREK_84, tańczyki, TMT i a ja wygrałem życie ... to wielkie indywidualnosci tego forum, bez nich to nie bylaby ta sama kafeteria :) nie wiem, co od nich chcecie. czolem chlopaki 🖐️ :classic_cool:

Andrzej ja myslalam , ze Ty masz ok 30stki;) ja znam jednego osobiscie byl "normalny"

Gość HROPKA
setunia - czemu "był"? Przestał być ? :>

bo w sumie kontkt sie urwal ale on malo przebywa/l tu:) duzo pracuje;) na gorum "znany" raczej nie jest

Gość serioooo...
....;p ja znam to forum od 4miesiecy i od czasu do czasu sobie tu zaglądam, bo naprawdę można dużo informacji wchłonąć( przeważnie forum zdrowie-uroda, inne), ale jak się dowiaduje, że tu sami psychopaci;))

Gość gaz paraliżujący
a jaki powinien byc facet w tych czasach- powinien byc przypakowany, wysoki, znać angielski jak wiekszosc zamerykanizowanych polakow, powinien nosic dobry ciuch z markowego sklepu, miec dobrą furę chodzic na dyski i dobrze tańczyc.Takie sa wlasnie wymagania wiekszosci pań bardzo smutna sprawa poniewaz czasami bywaja zawiedzione gdy zajda w ciążę a tu rycerz z bajki okazał się niedojżały, ja natomiast uwazam ze normalnej dziewczynie wystarczyl by tylko taki ktory nie bierze narkotyków, nie pije i nie zadaje się z łajzami.szkoda tylko ze tacy normalni faceci sa omijani

Gość Satan__
🖐️

Gość
Ehh, skoro już o mnie mowa... Dziennik prowadziliśmy (sic!), w ramach jej odchudzania (tzn prób) - raczej ciężko wierzgającą i gryzącą babę zważyć. Jedynym sposobem jest ogłuszenie lub uśpienie eterem i zważenie w pobliskim zakładzie masarskim lub punkcie skupu zywca. A czemu się rozstaliśmy pisałem kilka razy, i jak napisałem Justynie, więcej nie zamierzam. Cóz, umiejętność czytania ze zrozumieniem ginie w społeczeństwie. Logicznego myślenia raczej też. No cóż, poniekąd rozumiem. Okazy nie skażone posiadaniem talii, czy mózgu muszą jazgotać, żeby zagłuszyć uparcie stukającą w kamienne sklepienie czaszki prawdę - facet lubi kobiety szczupłe (sic!) (czasem też posiadające coś pod sufitem). Ale luzik - nie gniewam się, ani się nie przejmuję. Porykiwania behemotów, którym i do urody i do inteligencji daleko niewiele mi robią. Pozdrawiam tłumek płci pięknej i tej odmiennej, które z tych czy innych powodów zwracają uwagę na mą skromna personę. poll =>

Apostol czesc:) p.s jesli o wzrost chodz to dla mnie wystarczy juz jak face ma 170;) b ja z tych \"karlowatych\" wgl kafe-162;)

Gość Ju...
Secik, czy ja wiem, o kim Ty pisałaś?:P Coś mi się zdaje, że tak.:D

Gość Ju...
Apostole, wybacz, proszę, że wystawiłam Cie pod "ostrzał". Nieświadomie, ale i tak moja wina.

Gość informacja dla niezorientowany
TMT, TOMEK1982, =JA=, FAITH GLORY HOPE, i wiele wiele innych to TA SAMA OSOBA

Gość
setunia => witka Odnosząc się do wzrostu - niscy faceci faktycznie mają przejebane, ale zwykle nadrabiają decybelami i gadatliwością :D (nie wiem tylko czy to na plus :P ).

Gość
Ju... => nie przejmuj się, ten ostrzał to akurat tylko jeno o skręt kiszek ze śmiechu może mnie przyprawić. 1) Nie ja mam problem ze sobą ;). 2) Żadna z wściekłego tłumku wieśniaczek nie ma rakiety termicznej tropiącej IP :P

Ju a podaj pierwsza litere nicku to powiem , czy wiesz, czy nie;)

Gość Ju...
O.K., Secia --> nj?

Gość Ju...
Łee, to nie zgadłam. Szkoda. Ale spoko, nie będę Cię śledzić, z kim Ty tam sobie flirtujesz - szczególnie na ogólnym.:P

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
apostol nienawisci i komiczne to ta sama osoba

Gość
Akurat nie. Zgadzamy się w wielu kwestiach, ale nie we wszystkich. Zresztą naprawdę podziwiam gości, którym chce się zakładać ileś tam profili i zgadzać się z samym sobą ;o. Choć znam asa, który potrafił sam z sobą polemizować :D

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
i tak wiem swoje :)

Gość apostoł i komiczne to 2 inne
osoby: apostoł lubi naturalne kobiety, gustuje w blonynkach, najlepiej dziewicach z temperamentem. komiczne lubi wytapetowane, najlepiej zrobione lalunie, które obciągają z połykiem przy pierwszym spotkaniu i dośw. dorównują profesjonalnym dziwkom. jakby to była ta sama os. to już dwano by się wspypała i pogubiła w postach :P