Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski facet

NISKI FACET 168cm 54 kg. CZY MA SZANSE NA MIŁOŚĆ?

Polecane posty

esemesuje z tą dziewczyną i bardzo dobrze nam sie ze sobą rozmawia. uśmiechamy sie do siebie, gdy sie mijamy(razem pracujemy). zamierzam niedługo zaprosic ją gdzies. obawiam sie tylko konkurencji. w naszym zakladzie większosc stanowią mężzyźni i to wysocy i lepiej zbudowani niż ja. ona jest mila dla wszystkich więc truno wyczuc czy mam jakies szanse :(

to juz nie jest kwestia kompleksów ale raczej doboru naturalnego. wiadomo ze samica predzej wybierze dużego i silnego samca niz chuderlawego kurdupla:P czyż nie?

Gość ghy
Jeśli wzrost to jedyny twój problem to masz duże szanse. Chyba, że masz więcej wad?

niekoniecznie, ja wolę zdecydowanie tych chuderlawych :) a nie mięśniaków, którym głowa wyrasta bezpośrednio z barków ;)

każdy ma wady i ja z pewnością tez mam ich wiele. to zalezy czy pytasz o wady w wyglądzie cz w charakterze. wiadomo ze charakterami to sie trzeba dopasowac. a jesli chodzi o wygląd to tez pewnie jednym sie bedzie podobal a innym nie. mam falowane wlosy do łopatek.to dla Ciebie wada czy nie? ;)

Gość gthrthrhf
jasne, ze ma! znam faceta ktory jest mojego wzorstu (mam 163!) a ma w sobie tyle uroku i jest zarowno sympatyczny ja i bardzo pociagajacy seksualnie:) ma dziewczyne, a i na powodzenie nigdy nie narzekal :)

Gość suunshine77
witam a dlaczego myslisz ze nie ma szansy? za granica nie ma czegos takiego jak tu w polsce,tam facet niski ma wyzsza kobiete i nikomu to nie przeszkadza.ja sam mam nizszego meza i jest fajnie mi nigdy nie przeszkadzalo taki moj urok ze lubie takich malusich.nie zadne karly!!!!!!!!ludzie co z ta polska.przykro az was czytac

Gość gthrthrhf
ja tez mialam nizszego od siebie faceta i czesto slyszalam uwagi ze jestem zajebista laska i moge miec kazdego a wybralam jego-zenada!!! jakby wzrost byl najwazniejszy:O polska mentalnosc. nawet jak dziewczyana bylaby zainteresowana to od razu sobie mysli: a co powiedza inni :O

Gość gthrthrhf
jest ciut wyzsza od niego, ale odrobine, jak stoja dalej od siebie to wyglada jakby byli rownego wzrostu. na obsasach nie chodzi;)

Gość suunshine77
ale powiedz co jest wazne co powiedza inni czy co ty czujesz do niego ja wybralam to drugie i nie zaluje a co to w polsce malo par takich jak my....albo kobieta duuuzo nizsza od faceta to tak samo wyglada ale ja nie patrze sie na innych......

Gość suunshine77
pozatym nie jeste i wcale niski.ja mam tyle co ty a moj maz 165.tymbardziej ze moj maz lubi wysokie kobiety.kochamy sie to jest najwazniejsze wiec glowa do gory

mowisz ze wcale nie jestem niski. hmm mysle ze jednak jestem. zawsze bylem najnizszy w klasie i wsrod moich kumpli znalazlo sie moze 2 nizszych ode mnie. wg statystyk moj wzrost nawet nie jest sredi tylko po prostu niski. moze 100lat temu moglbym uchodzic za wysokiego ale nie dzis:P

Gość rtm
Powiem brutalnie, kobiety beda Ci tu pisaly, ze masz szanse, a na innym topiku napisza, ze szukaja wysokiego faceta, najlepiej w okolicach 185cm. Taka jest prawda. Napisza to, co chcesz uslyszec. Wymysla historyjki, w stylu "moja kolezanka, ma niskiego faceta..." itp.

Gość suunshine77
ale tego nie zmienisz dlatego nie przejmuj sie jak bedziesz zawsze zwracal uwage na swoj wyglad to bedzie to twoja zmora.kazdy ma jakies kompleksy a z powodu wzrostu to przesada..to jak ja mialabym przejmowac sie ze jestem wyzsza od meza ale po co jak jest dobrze dobrze sie czujemy i nikt nic nie mowi a jak obcy cos gadaja to mam to w d....

Gość suunshine77
tak a powiedz czemu tak myslisz? po co komu to? no chyba ze ty taka jestes

Facet, ty się ciesz, że masz problemy TYLKO ze swoim wzrostem. Mogło być gorzej, wierz mi.

Gość suunshine77
nie musza to byc historyjki.moj maz ma 165 ja mam 168.i jest ok

Gość rtm
jestem facetem :P ale tak zauwazylem, ze pocieszacie, chociaz nie ma to nic wspolnego z prawda. Jak gruby facet zalozy watek, to napiszecie, ze wolicie grubszych facetow, niz chuderlakow, jak zalozy watek szczuply, napiszecie, ze wolicie szczuplych, niz grubych :D

a ja zauwazylem ze na tym forum wlasnie sie po wszystkich jedzie. typu: "mam 179cm czy moge sie podobac". odp: "spadaj kurduplu, musisz miec min. 185cm" albo:"mam takie a takie wymiary, czy powinnam schudnąć" i odp: "spadaj wielorybie" :P

Gość gthrthrhf
nie chesz to nie musisz wierzyc. po co klamac? gdybym nie miala nicdo powedzenia lub wolala wyzszch to bym w ogole nie pisala, bo po co kogos dolowac. zgadzam sie ze zdecydowana wiekszosc woli wyzszych ale tak juz jest. zdecydowana wiekszosc fcetow woli laski ktore maja biust a jednak deski tez maja mezow, a niektore maja taki urok osobisty ze przebieraja w facetach. tak tak niscy mezczyzni. mam tez kolege ktory jest nizszy ode mnie, czyli ma ok 160 cm-wydaje sie ze to dramat co? a jednak ma kochajaca dzieczyne bo jest super facetem

rtm : wypraszam sobie, konskwentnie twierdziłam zawsze, że wolę tych szczupłych do przesady :P

Gość suunshine77
to prawda niski facet tez ma szanse

Jeżeli pomimo niskiego wzrostu facet jest w miarę przystojny to ma szanse - przynajmniej u kobiet niższych od siebie. Te setki niskich gości, których widziała Tamari są własnie z tej grupy. No chyba, że niski i brzydki, ale za to bardzo bogaty - wtedy też chętna się znajdzie :P

no to mnie podbudowałycie dziewczęta. ruszam na podbój(ale jak mi nie wyjdzie to będzie na Was :P)

Gość gthrthrhf
powodzenia! ;)

Gość ja mam 172 cm
i nie byłbyś zdyskwalifikowany, mimo wszystko jesteś ode mnie cięższy o 2 kg :D

Gość lukasz 168cm
siema ja tez mam tyle wzrostu co ty wiek ten sam i wglądam na młodszego na chłopca niż mężczyznę ;((. Ja kos sie nie lamie prubje to zmienić ważyłem mnie od ciebie bo 52kg ale postanwilem coś tym zrobić pod namowami kolegi o wglądzie karka zacząłem chodzić na siłownie i w ciągu 1,5 rok przytyłem 20kg i nie wmawia mi ze nie możesz przytyci bo to sie da zrobić naj lepie iesc ile wleź albo 5 posiłków dzenie wystarczy do tego mus ćwiczyć bo inaczej nie przytyjesz przy dobrej przemianie materii. zrób tak a zobaczysz ze twoje życie sie odmieni tak jak moje na lepsze teraz to laski omnie sie musza strac a nie ja onie . Jak chcesz na szybko prztyci to polecam jakieś steryd omka ,decka w 3 miesace zrobisz 10kg to działa na każdego choćbym nie wiem jaki byś był chudy(to tez będzie ciężka praca chęci i wyrzeczenia). choć buzie cały czas mam tak dziecka tylko jestem teraz facetem. Dłużej młody będę ;)). ps. zaczyni zmieniać swoje życie a nie tylko narzekać sam to musi nikt ci nie pomoże ciężka praca i wyrzeczenia i siłownią mi to dala bardzo dozo!!.