Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert33

Facet prosi Was o radę-

Polecane posty

minal dopiero miesiac moze poczekaj przynajmniej jakies 2 tyg-1 miesiac.przemysl czy napewno chcesz z nia byc.bo jak wrocicie do siebie i znowu ja zostawisz to bardzo ja skrzywdzisz.napisz do niej smsa czy niewybralaby sie z Toba na kawe.ze chcialbys z nia pogadac i jak juz sie spotkacie powiedz jej prawde tak jak nam napisales.ze wszystko przemyslales,ze zrobiles to pod wplywem impulsu nerwowego i ze bardzo tego zalujesz i czy jest jakas szansa czy moglibyscie do siebie wrocic.powiedz ze nie musi odpowiadac teraz,ze moze to przemyslec.powiedz ze codziennie o niej myslisz,i ze bez niej nie jestes soba. (kobiety lubia komplementy;) )

Gość Robert33
No nawaliłem....:-(

Gość GEJ Z RODOWODEM
NAPRAW TEN BLAD BO BEDZIESZ CIERPIAL O MILOSC TRZEBA WALCZYC ALE CO MOZE DORADZIC CI TAKI PARSZYWY GEJ JAK JA

Gość Robert33
Pierdolcie się wszyscy !

Gość Robert33
Znowu podszyw

Gość widać tak miało być
jeśli masz do niej choć trochę szacunku to daj jej spokój!!! Jak mozesz po czymś takim myśleć o powrocie??? nie wiesz co jej zrobiłeś czy nie chcesz wiedzieć??? jesteś wstrętnym egoistą!!! masz w dupie to co ona czuje............. MYŚLISZ TYLKO O SOBIE,,,,, ŻAŁOSNY JESTEŚ

Gość Robert33
14:11 - to podszyw.

Gość Robert33
widać tak miało być -> a jadłaś kiedyś jajko na twardo ! Wiesz jakie to trudne !

Gość widać tak miało być
zraniłeś ją raz i zranisz ją po raz kolejny.... wiesz o tym lepiej niż ja....

Gość Robert33
Sama jesteś żałosna !

Gość do robert
rozstałeś się z dziewczyną pod wpływem chwili i teraz chcesz wrócić???????????????????????????????????????????????????????????????? Pomyśl czasem, to nie boli :o

Gość wszystko to przez brak połyku

Gość Pomocna dłoń...SOS
Do 'Robert33' Nie wiem po co szukasz tu porad . Jak ją kochasz, to jedź do niej. Kup kwiaty i przeproś za szczeniackie zachowanie. Gdy kobieta kocha, to wybaczy. Nie czekaj z tym zbyt długo, czas działa na twoją niekorzyść. Powodzenia :D Łap szczęście póki jeszcze jest w zasięgu twojego serca....:)

Gość Robert33
Nie mogę do niej pojechać bo mi w rowerze łańcuch zardzewiał a sklepy są już zamknięte ! Próbowałem nałożyć inny - od piły motorowej, ale zęby na nim tną mi nogi jak jadę ! ma ktoś łańcuch do Ukrainy ?

Gość Pomocna dłoń...SOS
Jeden Robert ma problem, a drugi robi sobie z tego jaja:D nie ma to jak 'dwa w jednym":) uciekam stąd, bo oszołomów nie brakuje na tych topikach;)

Gość ich nie jest dwóch
jego liczba to 33 ;)

Gość Pomocna dłoń...SOS
Dobre:D:D:D jeszcze troche, a będzie 666;););)

Gość Robert33
666 to mój pin do lodówki ;)

Gość ona juz sobie znalazła
normalnego faceta ;) wiec przestań zyć złudzeniami papa

Gość Robert33
Dosyć mam już drugiego Roberta....czyli mówicie że totalnie spaprałem sprawę? Spróbuje poprosić ją o wybaczenie,ale muszę mieć na uwadze że nawet nie będzie chciała na mnie spojrzeć

Jak ją kochasz, to jedź do niej. Kup kwiaty i przeproś za szczeniackie zachowanie. Gdy kobieta kocha, to wybaczy. Nie czekaj z tym zbyt długo, czas działa na twoją niekorzyść. Powodzenia Łap szczęście póki jeszcze jest w zasięgu twojego serca.... -- good idea:)

Gość michał1
Witam Potrzebuje waszej rady. Byłem z dziewczyna przez 4 lata ostatnie pół roku mieszkalismy razem i wszystko sie rozsypało. Mielismy trudny okres i powiedziała mi ze mnie juz nie kocha. Juz minoł rok od naszego rozstania. Przez ten czas nie mielismy ze soba zadnego kataktu. Pewnego dnia spotkalismy w pubie ja natomiaast bylem z kolezanka. Na drugi dzien sama sie odezwała az byłem w szoku ale nie odzywalem sie na jej smsy i telefony ale po jakims czasie uległem. Od tego mametu mamy ze soba katakt sama zaprosiła mnie do siebie do domu spedzilłem u niej kilka nocy sadzilem ze wróci do mnie i bedziemy znów razem ale widze ze jak na razie nic z tego. Nie wiem co mam dalej roic kocham ja bardzo, zalezy mi na niej jest moim szczesciem.Czuje ze traktuje mnie jak kolege ale ja chce ja odzyskac na walentynki kupiłem jej kwiaty, jesli cos potrzebuje pomagam jej. Nie wiem co mam zrobic ze bysmy byli nadal razem powiedziałem jej juz chyba wszystko co mogem , ze ja kocham, ze zalezy mi bardzo na niej, jest wspaniała kobieta itd. Co sadzicie na ten temat czy jest jakas szansa ze bysmy do siebie wrócili, czy cos mozna jeszcze z tym zrobic.Bardzo mi na niej zalezy.Prosze o rade i opinie.