Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja44

PRZETOKA pecherzowo-pochwowa

Polecane posty

Gość Natalka

Czytałam ten watek tysiace razy... Przyszlam z calego serca polecic oddzial urologii w Puławach z doktorem Ciechanem na czele. 22 lata, przetoka po okropnym porodzie. Lepiej trafic nie moglam

Gość Gość

Gorąco polecam urologię w Toruniu

Gość Pacjentka

Przeszłam operację zamknięcia przetoki pecherzowo-pochwowej w szpitalu w Wejherowie. Pierwsza i udana.

Gość MonieM

Przetoka po przecięciu pęcherza przy porodzie, po 3 miesiącach operacja laparoskopową ( przetoka wysoko przy szyjce macicy i duża) 3 doba po operacji nakaz leżenia, dziś wycieki ale na szczęście z cewnika, czekam i trzymam za siebie kciuki bo w domu dzieci czekają. 

Dnia 11.07.2019 o 21:48, Gość MonieM napisał:

Przetoka po przecięciu pęcherza przy porodzie, po 3 miesiącach operacja laparoskopową ( przetoka wysoko przy szyjce macicy i duża) 3 doba po operacji nakaz leżenia, dziś wycieki ale na szczęście z cewnika, czekam i trzymam za siebie kciuki bo w domu dzieci czekają. 

Witam, mam podobną sytuację. Również po porodzie zrobiła mi się przetoka (pecherzowo maciczna). Czy mogłaby Pani napisać gdzie Panią zoperowali laparoskopowo? Mam nadzieję, że operacja się powiodła i cieszy się Pani teraz pełnym zdrowiem. Pozdrawiam, Monika

Gość Kasia

😥Witam ja również borykam się z przetoką pecherzowo pochwową po usunięciu macicy przy cesarskim cięciu, dokładnie 5 września było cięcie, po 2 tyg wyciągnęli mi cewnik i katastrofa mocz zaczol wyciekac przez pochwe, stwierdzono przetoke, na 15 stycznia mam wyznaczony termin operacji, a na dzień dzisiejszy to cewnik plus pampersy bo tak cieknie 

Gość GOSC

WSPÓŁCZUJE, NIE ZAWSZE UDAJE SIĘ ZA PIERWSZYM RAZEM. O TYM RAZEM BYŁO DOBRZE. JA NIE MIAŁAM SZCZĘŚCIA 

Gość Kasia

Jestem po 1 operacji naprawy przetoki pecherzowo pochwowej przez pochwe, niestety nie udało się, na 26 luty wyznaczono 2 termin ale już przez powłoki brzuszne, oby się udało bo już 6 Mc chodzę z cewnikiem i w pampersach

Witam,

Szukam kontaktu z osobami, które cierpią lub cierpiały z powodu przetoki pęcherzowo - pochwowej. Bardzo proszę o kontakt. Jestem po operacji usunięcia macicy z przydatkami. Jedną z wielu komplikacji po tej operacji jest u mnie przetoka. Pozdrawiam, Aneta

Dnia 19.08.2020 o 14:56, antina napisał:

Witam,

Szukam kontaktu z osobami, które cierpią lub cierpiały z powodu przetoki pęcherzowo - pochwowej. Bardzo proszę o kontakt. Jestem po operacji usunięcia macicy z przydatkami. Jedną z wielu komplikacji po tej operacji jest u mnie przetoka. Pozdrawiam, Aneta