Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do Wrocławianek

do Wrocławianek

Polecane posty

Gość do Wrocławianek

mam pytanie, gdzie mozna poznac fajnych facetow we Wrocławiu:) studiuje na politechnice i tu powiem ze nieciekawie

Gość Nina Augustina
jest na politechnice jeden całkiem, całkiem facet :P

Ja poki zylam we Wrocku nie poznalam nikogo ciekawego. Swego meza pznalam daaaaaleko od Wroclawia.

Gość upupuppuupuppupu

Gość no wlasnie ja tez z wroclawia
i jakos tez nie moge spotkac fajnego chlopaka na poziomie studia juz wlasnie minely....a teraz gdzie?moj zawod taki babski,heh,zreszta ja to mam zawsze takie szczescie ze nie trafia mi sie w poblizu ktos kto by mi sie podobal (nie chodzi tu tylko o wyglad ,po prostu kto by mi odpowiadal,bylby czuly,kochany,szczery,dowcipny,MĘSKI) jak on mi sie podoba to albo ja mu nie,albo ma zone/narzeczona,a jak mna sie jakis zainteresuje to nie w moim typie

Gość noo kobitki

Gość półwrocławianka
dziewczyno studiujesz na politechnice i nie wiesz gdzie poznac fajnego faceta ??? :O przeciez na Twojej uczelni pelno jest super facetow :P

Gość no wlasnei studiuje
i wlasnie wiem co mowie:], duzo to nie znaczy ze sa fajnie, przede wszystkim wiekszosc jest dosc niskiego, sredniego wzrostu

naprawde nie ma fajnych??:( a jestes wybredna czy nie?? no a na miescie jak sie przechadzasz przez ryneczek albo na dyskotekach tez ie spotykasz nikogo fajnego?.....

Gość piękność z polibudy
"wiekszosc jest dosc niskiego, sredniego wzrostu" to idz do klubu koszykarzy- tam znajdziesz king kongów, skoro tacy cie interesują :) :) A może im sie nie podobasz (tym wysokim), bo masz za małe cycki albo długi nos, albo krótkie giry?

Gość nie nie ejstem wybredna
mam 1,78 wiec wiadomo ze chlopak musi byc wysoki:] nie musi miec 2 metrow, no niestety nie ma fajnych

Gość no pomozciee

Gość jestem z Wroclawia
ale tu zadnego fajnego nie poznalam :D

ja studiuje we wrocławiu ale swojego ukochanego poznalam w moim rodzinnym miasteczku. moi koledzy są owszwm niczego sobie(uniwersytet wrocławski). nie dziw sie ze na politechnice nic ciekawego. z tego co zauwayłam 90% chlopców z polibudy to pryszczate kujony w okularach z nosem w książce i ze spodniami do kostek:D bez urazy .przesadzam oczywiscie ale cos w tym jest:D

Gość no pomozciee
maślana niestety masz racje..i tu jest problem wlasnie

ojejku..to pewnie jak znajdzie sie jakis ladny to juz zajety! albo zakochany w sobie i wyrywa ciagle laski..a ja chce jakiegos ladnego,zadbanego i z charakterku fajnego...to nie znajde nikogo??katastrofa..

Gość moga byc problemy
:)

Gość iść czy nie iść
Do tej pory we Wro spotkałam 1 fajnego,a mieszkam tu od urodzenia... Ale i tak jest troche zakochany w sobie:/ Wszyscy moi faceci byli z innych miast. Nie oszukujmy się - we Wro nie ma fajnych zbytnio ;/

Gość iść czy nie iść
tak jeszcze dodam. On i tak nie jest z Wro,tylko tutaj studiuje:D

Gość kunkfu...
ja swojego meza poznalam we wrocku w klubie daytona, potem bylismy w error, Bosze to juz tak jakos dawno bylo, teraz juz nie jestesmy we Wrocku, ba....dlaeko od Polski, rodzinka nam sie powiekszyla :) polecam Daytona, choc teraz to nie wiem jak tam jest,ale tam poznalam mojego meza :)

Gość kunkfu...
soUl to sQueeze bo tak krocej, Wroclaw(szacunek) to za dlugo sie pisze

Gość casa nova
do Wrocławianek idz do zoo tam jest ich dużo w klatkach na linach się chuśdają...

A tam gadacie, mozna bardzo fajnych facetow spotkac, zwlaszcza na AE, bankowosci :D. A nawet na spacerze w parku czy w tramwaju.

Gość tak janse
jk mozna w tramwaju kogos poznac..