Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łezka29

JAKIE BADANIA-KIEDY NIE MOGĘ ZAJŚC W DRUGĄ CIĄŻE?

Polecane posty

WITAM I ZAPRASZAM WSZYSTKIE STARAJACE SIE O DZIDZIĘ!!! WYMIEŃMY SIE WIEDZĄ I DOŚWIADCZENIAMI!!!

pseudo asiunia a po co na gg, żeby miał/a nasze numery????

Łezka sorry z mezem przez telefon rozmawiałam :)

Lezka a bylas u gina z tym problemem? moja szwagierka tez dlugo stara sie o 2 dziecko, niedlugo stuknie jej 30-tka prawie 2 lata leczyla sie u gina, w nst mies jedzie na laparoskopie, moze po tym co jej ruszy poza tym na poczatku przez 6 mies miala monitoring cyklu, brala clo i pregyl na pekniecie, pozniej zbadany byl jej maz nst 2x inseminacja ktora sie nie powiodla bo jej pecherzyki wogole nie pekaja... czekamy co bedzie po tej operacji... zycze powodzenia!

ja właśnie zastanawiam się nad tymi pękającymi pęcherzykami i temu bardziej chciałabym się przyjrzeć

JA PRACUJE Z DWOMA GINAMI TAKŻE MAM ICH POD RĘKA.TO DOPERO 5 CYKL WIEC JESZCZE NIE PODEJMUJE DRASTYCZNUCH BADAN

nic się nie martw Łezka, dziś sobota, poza tym w naszym rejonie ferie więc dzieciaki się nudzą :) coś czułam od początku :)

eee Kochana to jesteś w fantastycznej sytuacji, dwóch ginekologów pod ręką :) pozazdrościć :) Myślę, że to kwestia czasu jak zajdziesz w ciążę, tylko nie nakręcaj się tym za bardzo, bo wiem, że to utrudnia :) Poza tym zawsze możesz poprostu porozmawiać z lekarzem :)

no właśnie między innymi dlatego chcę iść w przyszłym tygodniu do lekarza. Czyżbyś Ty również była z dolnego śląska?

EVI COS TAM ZROBIŁAM W TYM KIERUNKU TZ.BADANIA HORMONALNE, NIEDŁUGO MĘŻA ZBADAM BO MOZE CHŁOPAK PRZEMĘCZONY

a mialyscie dziewczyny zbadane hormony? bo mojej szwagierce nic nie zlecili kompletnie nic a na poczatku miala tak ze pecherzyki pekaly, ale bardzo wolno rosly, i przewaznie tylko 1 albo 2 a na koniec okazalo sie ze wogole juz nie pekaja jak laparo nie pomoze to juz tylko in-vitro...

KOCHANE JA BEDE UCIEKAC BO JEDZIEMY Z FAMILIĄ NA LODOWISKO SIE POWYGŁUPIAĆ.KONTROLUJCIE TEMACIK I DO ZOBACZENIA!

no to się cieszę :) a propos dolnego śląska :) tak, ja miałam robione hormony, ale właściwie na własne życzenie. Ot tak z ciekawości chciałam to sprawdzić i za chwilę okazało się, że jestem ciąży. Przyznam szczerze, nie była to ciąża planowana, ale cieszyliśmy się jak dzieci :) Kurcze pryznam szczerze, że brakuje mi lekarza z którego nie musiałabym ciągnąć wszystkich informacji. Ja jestem z tych, którzy lubią wszystko wiedziec zwłaszcza w takich przypadkach, a w końcu medycyny nie studniowałam i czasami mogę cZegoś nie wiedzieć. Ostatnio dopatrzyłam się, że prolaktynę mam trochę wyższą niż norma i testosteron też. Powinnam udać się jeszcze do endokynologa, tylko u mnie trudno na niego trafić

dobra dziewczynki ja też zmykać, kolacyjką mężusiowi zrobić, będę wieczorkiem :):):)

DZIEWCZYNY ZAŁOŻYŁAM TABELKĘ : MOŻECIE SIĘ WPISYWAĆ STARANIA: NICK...........Imie............Wiek..Cykl staran..data @..miasto Łezka29.......Maja...........29.......5.............25.01....dolnyśląsk

cześć Łezka :) latałam dziś po polach i lasach i dopiero teraz usiadłam przy kompie. Odezwę się wieczorkiem jak mężuś pójdzie do pracki :):):) bo muszę Mu jeszcze prasowanie koszuli do pracy zrobić ;)

WITAM DZIEWCZYNY!!! WITAM AGO29!!! WIDZE ZE TEŻ ROBISZ WSZYSTKO ŻEBY SIE ODSTRESOWAC.JA PO WYCIECZCE NA LODOWISKU TAK SIE ODSTRESOWAŁAM ZE MNIE W NIEDZIELE KOSTKI BOLAŁY.ALE FAJNIE BYŁO A MOJA OLIWKA JAKA MIAŁA FRAJDE.