Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nooo niieee mogee

zawinęli mi dzis telefon

Polecane posty

Gość nooo niieee mogee

cholerni złodzieje 😡 szkoda mi, bo wiekszosc nr miałam na tel, poza tym zdjecia, tapetki, buuu ;( chamstwo

Gość ja bym sie
wsciekla :-0 wspolczuje. Zawsze pilnuje telefonu jak oka w glowie, jak pomysle ze ktos mialby czytac moje smsy itd wrrrrr

Gość nooo niieee mogee
ehh, no smsy to moze, nie, bo trzeba pin znac, itd... ale zła jestem, bo tez zawsze pilnowałm tel, a dzis wyszłam z samochodu tylko do kiosku, i miałam w kieszeni. poza tym nie byłam sama.... musieli zrobic to naprawde bardzo szybko. w ciagu max 5 minut zorientowałam sie, ze nie mam tel, ale juz nie było kogo zapytac, czy cos widział...

Gość nooo niieee mogee
tak, nr był na abonament. juz zablokowałm. - niedługo dostane nowy sim. nr zostanie. cholera ;( moja motkaaa

Gość nooo niieee mogee
powiedzcie, mi po co komu telefon, bez ładowarki, z blokadą pinem, troszke poobijany...policja powinna lokalizowac takie tel, a producent albo operator automatycznie " eliminowac" zeby były bezuzyteczne...

Gość nooo niieee mogee
ale on miał jeszcze jadną blokade pinem, dodatkową, po wpisaniu pinu do sim, musiałam jeszcze wpisac pin telefonu...aha, złodzieja nie znam NIESTETY jakbym znała, to bym pewnie nogi z d powyrywała:o

Gość nooo niieee mogee
zastanawia, mnie, czy produceni nie mogliby blokowac takich telefonów po nr imei. pewnie sa do tego mozliwosci, moze wtedy kradzieze stały by sie bezzasadne. dzieki wszystkim za rady i wsparcie :) 🖐️

Gość nooo niieee mogee
dalej jestem zła i mi nie przeszło :(

Gość operatorzy blokuja
telefony za pomoca nr imei, wiec tel po zablokowaniu jest bezuzyteczny

Gość IMEI można zmienić
:) Ja właśnie się tym zajmuje.I może akurat Twój fonik trafi akurat do mnie :D No cóż....