Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A.P.

pomozcie prosze!

Polecane posty

Gość ....on
miałem podobną sytuacje, fak jestem facetem ale to niczego nie zmienia.... w moim przypadku Ona powiedziała, że to że tamto u nas nie grało i to jeszcze źle robię a po miesiącu dowiedziałem się że jest z komś innym:( więc rozważ tą opcję...

Gość A.P.
Crazy, mysle ze wracanie w takiej sytuacji nie ma sensu, chociaz chetnie chcialabym posluchac tego zdania od niego, ze zaluje ze skonczyl ten zwiazek

Gość widocznie nie jest wart ciebie
crazy-ciekawa taktyke przyjęłas,wmowic sobie ze poprostu to nie miłosc!:))

moze nie mial wczesniej odwagi do zakonczenia zwiazku.czekal i zwlekal az wkoncu powiedzial co mysli.

a ja wam powiem stara prawde-zawsze sie odchodzi do kogos,bo nikt tak naprawde nie chce byc sam!!!jestesmy z partnerami czasem z przyzwyczajenia,a potem zjawia sie ktos inny i buum!koniec

Gość A.P.
Ale tak sie nie robi, mysle ze to nie chodzi o kogos innego bo sam wiele razy mi mowil ze tylko ze mna przezywa cos takiego, mysle ze kobieta kazda wie kiedy facet wtedy klamie czy mowi prawde, obarczalam siebie za to wszystko ze to moja wina, moze poprostu on nie dorosl do zwiazku powaznego?

ale nikt nie przyzna sie ze odszedł do kogos innego!ludzie roznie reaguja,moze bedzie sie chciał/chciała zabic???tego nikt nie chce wiec lepiej troche oszukac;sama ostatnio pocieszałam kolezanke bo facet ja rzucił,chciała sie powiesic,piekna dziewczyna zreszta i bardzo dobra,fajna!

A.P. zobaczysz ze z czasem Ci przejdzie....wychodź do ludzi ....spotykaj sie...zajmij sie czymś i nie myśl o nim!! poznasz innego i wtedy sobie pomyślisz ...to dopiero jest prawdziwa miłość:)

skoro cie zostawił to nie było dla niego nic wielkiego!moze chciałas w to wierzyc,bo bardzo kochałas?

widocznie nie jest wart ciebie tak to prawda ....ja tez sie nie przyznalam i moj ex do dzisiaj nie wiem ze zostawiłam go dla innego...bylo to 4 lata temu

racja,ja jestem ze swoim facetem z przyzwyczajenia.nie jestem w stanie powiedziec czy go kocham.jestem z nim bo jest i zawsze byl dla mnie dobry,wszyscy inni z ktorymi bylam okazywali sie zwyklymi h....teraz jestem ostrozna i nie angazuje sie tak jak wczesniej.moze dlatego teraz jestem szczesliwa.on jest zakochany i tak ma byc.to on sie boi ze moge odejzc.mam za soba wiele przykrych zwiazkow wiec w koncu powiedzialam basta.

przyznam sie ze ja tez to przerabiałam-zostawiłam chłopaka po 3 latach,zauroczyłam sie w innym,moj niczego nie podejrzewał,powiedziałam ze sie odkochałam,pozniej i tak nie byłam z tym drugim,nawet załowałam ze go zostawiłam bo to był dobry chłopak,ale tak sie własnie roznie układa.A dzis jak na to patrze to ciesze sie ze tak wyszło.

Gość A.P.
Dziekuje Wam, dzisiaj bede wychodzila, tylko ciezko bedzie bo w glowie pewnie bede miala tego pala*ta, napewno chcialam w to wierzyc, to byl moj pierwszy zwiazek w ktory sie zaangazowalam i chyba za bardzo az sie zaangazowalam, jedyne co bym chciala teraz to sie odkochac zyc pelnia zycia a on jak mnie spotka niech zaluje

przychodzi taka granica cierpienia za ktorą usmiech sie zaczyna!!!!pamietaj o tym:))

widocznie nie jest wart ciebie haha ja tez z tym drugim nie jestem :) i tak dla odmiany to on mnie kopnął w tyłek ... ale niczego nie żałuje...widocznie tak musiało być..

niech spada duren,a ty nie pokazuj mu ze sie przejmujesz.wiem ze to trudne,ale dasz rade.w tej chwili wazne sa osoby,ktore moga cie wesprzec.powinnas spodkac sie z przyjaciolka,przyjaciolmi.moze uda ci sie wtedy nie myslec o tym palancie.jest na swiecie wielu facetow i na pewno lepszych od twojego .zycze szczescia i nie daj sie.

Gość A.P.
a text ze sie za bardzo roznimy?

hhehehe-to dobre-drugi tez mnie zostawił!!!co bolesnie przezyłam,ale nalezało mi sie ,musiałam dostac psztyczka w nos!!!jak sie patrzy na to po latach to posmiac sie mozna,ale wierzcie wtedy nie było mi do smiechu!!autorko tego topiku-i ty bedziesz sie kiedys z tego smiała!wiem ze dzis to marne pocieszenie dla ciebie,ale uwierz czas leczy rany!!!

za bardzo sie roznimy=nie kocham juz ciebie i nie chce z toba byc,ale tak naprawde to nie powiem dlaczego,zostawie to dla siebie-lajf is brutale!!!

Gość A.P.
to niech juz sobie nie chce !! i niech zaluje co stracil!!!

widocznie nie jest wart ciebie dokładnie tak jest ......ja mojemu ex tez wmawiałam ze za bardzo sie roznimy i nie pasujemy do siebie... a prawda byla taka ze po prostu go nie kochalam i nie chcialm z nim byc......

AP-proponuje spalic wszystkie rzeczy ktore ci sie z nim kojarza-wszystkie zdjecia tez,w ten sposob szybciej o nim zapomnisz,ja tak zrobiłam,jakas wrozka mi poradziła tak,pamietam ze jak spaliłam to poczułam napływ pozytywnej energii w mieszkaniu i wielka ulge!!to jest tak ze trzeba pozbyc sie starego by nowe mogło przyjsc!:))

Gość A.P.
mysle ze kiedys wroci i powie ze zrobil zle a ja juz bede miala ulozone zycie (oby) jeszcze chyba nie mam sily spalic tego wszystkiego

Czy warto było kochac Aż do bólu.... Czy mogę odejść sobie już , bez zalu ONA ONA O.N.A

warto było kochać ale nie warto czekać aż zmieni zdanie. Szkoda Twojego czasu. Zdjęć nie paliłabym tylko schowałabym głęboko na dnie szafy na jakiś długi czas, bo szkoda byłoby mi wymazywać z pamięci te dobre strony związku. Zresztą każdy robi jak uważa. Ja nie spaliłam- i nie załuję że mam takie zdjęcia. P zawsze będzie moją cząstką i nie chcę tak zupełnie o tym zapominać. A zdjęcia czasami tylko oglądam ale już bez uniesień. Raczej cieszę się, że coś takiego mnie spotkało. Ze nam sie nie udało- no trudno tak bywa , ale i tak warto było!!

to jak bedziesz gotowa to spal wtedy,jak bedziesz czuła,ja tez czekałam ze spaleniem,a wiesz?ze w ten sposob czekasz na to ze kiedys wroci,masz taka nadzieje,nawet gdyby wrociłby to czy ty zaufałbys?

Gość A.P.
uratowalyscie mi honor bo juz chcialam napisac do niego jak mi zle bez niego jak tesknie i wogole, chyba to nie ma sensu bo on rzeczywiscie tego nei czuje a bym sie stala jego marionetka by sie mna bawil kiedy by chcial, dziekuje wam

Gość A.P.
wiem ze mze to oznaka ze czekam, ale nie wrocimy do siebie balabym sie ze znowu mu cos sie odmieni i znowu bede cierpiala