Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polka-Polka

POMAGAM W ROZNYCH SPRAWACH.

Polecane posty

Masz problem ? Nie wiesz jak zalatwic sprawe-(sprawy?) Napisz- moze mi sie uda doradzic:)

Gość od maja zeszłego
roku mam cały etat, wcześniej byłam zatrudniona na pół etatu, nie mam kiedy pójśc na urlop i zaległego nei wykorzystam, jaki mi przysługuje ekwiwalent? dziekuję za odpowiedź.

Gość
zalegly urlop musisz wykorzystac ! co do rozliczenia- nie umiem w tej chwili Ci odpowiedz dokladnie ile powinnas miec zaplacane- podam w poniedzialek .

Nie każdy pracodawca wypłaca kasę za niewykorzystany urlop. A dlaczego nie masz kiedy go wykorzystać??

Gość biały
teraz, gdy coraz więcej jest strajków, wraca inflacja i złoto oraz ropa drożeje, czy warto sprzedać dzialkę budowlaną lub dom , czy poczekać do roku 2012 ?

przeczekaj 2- 5 lat- niech sytacja na rynku sie ustabilizuje- przed 2012 ceny wywinduja bardzo mocno!!!!!!!!

Gość od maja zeszłego
ida, bardzo byłabym wdzięczna gdybyś pomogła mi ustalić kwotę ekwiwalentu. z tym urlopem to jest tak, ze gdy miałam zaplonawany, to akurat koleżanka poroniła i poszła na zwolnienie, więc musiałam zostać w pracy, później zatrudniono nową osobę, ale musiałam ją przeszkolić, więc też musiałam byc w pracy, następnie ta nowa odeszła, bo znalazła pracę lepiej płatną, a ja teraz szkolę nowego pracownika, więc do końca marca nie mogę isc na urlop, bo nie zostawię nowej osoby samej.. wiem, nie powinno mnei to martiwć, ale taka już jestem, za miekka chyba czasami.. chciałabym tylko mieć pewnośc, ze pieniadze, które mi szef wypłaci za zaległy urlop będę ucziciwie wyliczone, a sama tego zrobić nei umiem... czekam do poniedziałku, życzę miłego końca weekendu!!

Gość
od maja zeszłego napisze w poniedzialek ok?dowiem sie dokladnie!

Moze to bedzie stronka dla wszystkich? Kazdy z nas ma jakas wiedze - i moze pomoc sobie nawzajem bezinteresowanie! Co Wy na to ?:)

czy sprzeciwstawic sie rodzicom i poleciec tgeraz do chopaka za granice.jestem pewna tego co do niego czuje ale nie wiem czy leciec teraz czy na wakacjach.podkreslam ze wezme dziekanke bo studiuje

walentino trudny wybor- powiem Ci tak - moim zdaniem powinnas skonczyc studia- zawsze mozesz pojechac do niego w odwiedziny na wakacje czy w przerwie po sesjach- studia sa najwazniejsze- a jak teraz wezmiesz dziekanke - to uwierz mi ze tak szybko juz nie wrocisz- jezelikocha - to poczeka- to bedzie dla was bardzo dobra proba.

Gość od maja zeszłego
ja nie zapomniałam, czekam od wczoraj :(