Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1983

zaufać

Polecane posty

Jak na nowo zaufać? Jak przestać męczyć się samej ze sobą ciągłą podejrzliwością, ciągłym wracaniem myślami to tego co było, do niej. On się bardzo stara. Minęło już 5 m-cy, a ja wciąż się męczę z własnymi uczuciami, zbólem. On bardzo okazuje mi miłość, a ja co... a ja wciąż w tym tkwie... Nie chce już o tym myśleć, chce zapomnieć.

Gość widocznie nie jest wart ciebie
zdradził cie?

chciałabym już cieszyć się tylko nami, a to wraca jak bumerang. Szczególnie gdy jestem sama, gdy mam za dużo czasu na myślenie...

Gość widocznie nie jest wart ciebie
no ale co sie stało?oswiec nas?!

mnie nie zdradzil... klamal za to przy kazdej okazji.

1983 czy nie martwisz sie tym, ze on kiedyś był z inną kobietą, a teraz jest z tobą, martwisz sie, ze moze sie z nia spotyka, pisze do niej itp.?? Ty żyjesz jego przeszłością!!! Zostaw jego przeszłość za sobą i niech ona cię nie interesuje!!! Ciesz się ze jesteście razem, ze cie kocha, ciesz się własnym szcześciem które z nim masz.

A jeśli cie zdradził to nie wiem czy warto takiej osobie ponownie zaufać, jeśli raz cie zdradził to zdradzac nadal cie bedzie. napisałam w dwa posty osobno bo tak naprawde to nie wiadomo czemu zadajesz to pytanie nie piszac nic na temat. Nie kazdy wie lub sie domyśla o co tu chodzi itp. Pozdrawiam:)

Gość będzie trudno niestety
skoro to już tyle trwa :o to myślisz że teraz minie jak pstrykniesz palcami.. nie wiemy co się stało 5 miesięcy temu, ale to raczej niewiele zmieni..

Gość skoro to tyle trwa
to raczej się nie zmieni. Wygląda na to że będziesz musiała o nim zapomnieć a im wcześniej zaczniesz zapominać tym krócej potrwa Twoje cierpienie..