Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kurna nie mogę

kiedy przychodzi ten czas,że człowiek przestaje się wstydzić

Polecane posty

Gość no kurna nie mogę

i po prostu iść do kibelka i zrobic kupę bez strachu że on poczuje smród albo usłyszy jak puszczam w klopie bąka. Jesteśmy z sobą już jakiś czas ale wstydze sie . Uprawiamy sex i nagość nie jest dla nas niczym trudnym ale skorzystać z ubikacji to problem jak cholera. Jak się już ponabijacie ze mnie to odpowiedzcie bo azstrach pomyśleć o wspólnej nocy i poranku, kiedy muszę się wypróżnić.Niba ludzka rzecz ale wstydzę się. On chyba też

siusiu normalnie przy nim robie ale jezeli chodzi o kupe to nie ma mowy:P ja zawsze go prosze zeby poszedl do pokoju, ja sobie w toalecie radio wlaczam i nawet ''jakbym byla glosna'' to on i tak nie uslyszy:) a jezeli nie chcesz zeby czul ze byla ciezsza sprawa (:P) to otworz okno:) tylko nie kazdy ma okno w toalecie:(:P to wez jakis psikacz i popryskaj tym i problem z glowy:P

ja tez na poczatku nie robilam bo mi bylo po prostu glupio i jakos sie wstydzilam:P ale teraz to normalnie na luzie:)

heheheh :):):) maz mojej siorki raz byl u mnie i nie bylo papieru ....a mu sie chcialo wiec mowi ok bede musial podmyc dupsko pod wanna :)...on ma 31 latek ...pierdzial na cale mieszkanie a my z siorka zwijałyśmy sie ze smiechu a on mial to gdzies ...bo jest luzakiem :) ja z tym nigdy nie mialam problemu...moge nawet pierdzieć przy facecie :)

oj mi tez sie zdarza pierdziec:P ja nie wiem czemu ale czasami sni mi sie ze pierdze ale tak strasznie glosno i szybko sie budze i patrze czy on spi, bo mi wtedy glupio jest:P:( raz jak mi powiedzial ze kiedy siedzial przy kompie a ja wczesniej poszlam spac to takiego baka glosnego i dlugiego puscilam ze szok, a mi pozniej glupio bylo mu w oczy spojrzec:(:P

Gość xdjviodjfmodmdkonv
:P no i proszę jak nas popierdoliło z tą kulturą: naturalne odruchy to żródło wstydu, a pojebane zachowania są przyjmowane jako norma. a i tak nie uwolnimy się od naszej małpiej przeszłości :D

Gość no kurna nie mogę
no wiesz, ja luzakiem nie jestem, przed każdym spotkaniem staram się ładnie wyglądać i w ogóle. Głupio tak jakoś ...ta proza życia .ech..

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Raczej czuciowe bo czasem to czuć :P :classic_cool:

Facet, ku swojem przerazeniu, moze odkryc, ze jego wybranka ma potrzeby fizjologiczne. Swiat sie wtedy zawali. Musi.

ja to nawet przy moim wstydzilam sie jesc:(:P bo jakby mi cos zostalo albo by cos spadlo to by sobie pomyslal ze jem jak swinia albo ze ejstem swinia:D:P

Gość dziewczyny jesteście
:classic_cool: Uśmiałam się ale to faktycznie problem i dla mnie:(

ale to kazdy tak ma! myslicie ze facet sie nie wstydzi ani nie krepuje?:) ale po jakims czasie mija, zobaczycie:D

Gość xdjviodjfmodmdkonv
O taaaak, to musi być wstrząsające odkrycie: twój skarb, anioł z nieba bywa wypełniony moczem, kałem, gazami, treścią żoładkową a u females także krwią miesięczną i czasem wydalić to musi, inaczej się udusi :P

CrazyHappySadGirl masz syndrom tzw. wstydliwego pecherza, wystepuje on wlasciwie bez powodu po prostu niektorzy to maja,zwalszcza w miejskich kiblach lub gdzies w knajpach gdzie jest ich wiecej i nie sa do samej sciany tylko sa szpary. Tez to mialam,jak wiedzialam zektos moze slyszec,teraz mieszkam w akademiku i jakos sie przyzwyczailam,bo inaczej nie moglabym nigdy sikac,)

Gość taka jednaaa
ja mu normalnie mówię "idę kupkę", włączam mu glosno muzykę i zamykam drzwi do pokoju i w spokoju sobie siedzę na kibelku :) on robi tak samo jak ja

o matko przecież faceci nie myślą że sikamy wodą fiołkową a sramy płatkami róż :o to normalne fizjologiczne zachowania .. czego tu się wstydzic ? Ile wy macie lat? :D

Gość taka jednaaa
dodam że nie pierdzimy przy sobie nigdy - dla mnie to wcale nie jest oznaka bliskosci jak niektórzy proboują w mowic :) wiem że to naturalne, ale zawsze mozna iść do kibelka puścić bąka

taka jednaaa ale po co w ogolę to mowic??? idziesz robisz swoje i juz ............jesoo po co to gadanie?? muzyka??? ile wy czasu sracie?? pol godziny? mi to zajmuje z minute :)

no najpierw trzeba sie zrelaksowac, gazete do reki i wtedy:D a nawet jesli radio mialo by grac tylko minute to wole to bo wtedy wiem ze praktycznie nic nie uslyszy;)

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Rachatłukum - heheheh :D Ale to jeszcze nic, imaginujcie sobie, że wszystkie uwielbiene gwoizady, bożyszcza a także mędrcy, filozofowie, królowie, prezydęci,święci i papieże mieli i mają tak samo; srają, szczają, pierdzą, pocą się, smarkają, rzygają jak trza :D :classic_cool:

Gość taka jednaaa
gadac po to żeby wytłumaczyć czemu mu włączam muzyke i przestancie pisać dyrdymaly typu "ile wy macie lat". Ja mam 30 i jesli ktoś uwaza że to super hiper mega miłosne srać i pierdziec przy sobie - prosze bardzo. Ja uwazam że nawet w związku musi byc intymnosc

Gość wypasiony kurczak
a dlaczego wstydzicie sie srac ? MAcie cos nie tak z głową?Rozumiem ze male dziecko sie wstydzi , ale to jest iracjonalne/

sorry to do kogos kto tam mial z sikaniem, wiem bo czytalam troche na ten temat, to normalne. No a co do pierdzenia kolo siebie to uwazam za ohyde,mozna isc do kibla sie wypierdziec,a nie pod nosem

no przecież nie mowie że masz mu pierdziec w twarz i walic klocki na klate :o ale dziewczyny tu pisza ze wstydza sie isc na kupę jak chłopak jest w pokoju obok ... no to chyba cos nie jest w porzadku