Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszonaona

co to ?

Polecane posty

Gość wystraszonaona

wiem takich tematów było wiele ale muszę ... nigdy tak wcześneij nie miałam i jestem przestraszona od 3 lat używam plastrów evra, w ostatnim roku z przerwami ..ze względu na zabieg operacyjny ...w październiku poroniłam 6 tygodniową ciąże ... po miesiącu wróciłam do plasterków... dwa okresy były normalne jak przy plasterkach skąpe niezauważalne, w tym miesiącu okresu dostałam dopiero po 3 dniach od zdjęcia plastra .. pierwsze dzien ledwo widoczne plamienie a dzisiaj olbrzymie skrzepy czarnego smolistego śluzu wymieszanego z żywą czerwoną krwią i koszmarny ból podbrzusza co przy plasterkach nigdy nie miało miejsca... trochę sie wystraszyłam czy coś sie nie dzieje złego . :( ?

u mnie taki objaw byl przy obu poronieniach....

Gość wystraszonaona
poronienie odpada na pewno , od 5 miesiecy w sumie jestem sama , a jeden stosunek był w święta w grudniu więc nie możliwe bo w styczniu miałam okres taki skąpy jak zwykle przy plasterkach .. :O

ja bym poszła do ginekologa. Ale wygląda mi to na chorobę rzadko występującą u kobiet ciąże rozpoznaje jako wirus i go tak zwalcza

Gość wystraszonaona
to znaczy ??? po przy poronieniu tez najpierw miałam plamienie a potem właśnie tak jak to wczoraj w nocy ... tylko że teraz nie zakładam ciąży bo po pierwsze stosowałam plasterki .. co prawda wtedy tez :O .. ale to był jeden raz w święta i w styczniu miałam skąpy okres jak zawsze przy plasterkach

Gość wystraszonaona
mijakimi poszukałam w necie masz na myśli cytomegalie?