Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MÓJ SYNECZEK..................

ZACZYNA DOPIERO CHODZIĆ I JUŻ NA PALCACH POMOCY!!!

Polecane posty

Gość gość
witam moj syn 1 tez chodzol na palcach teraz ma 3 i chodzi ladnie a drugi ma rok tez chodzi na palcach to normalne u dzieci nie zamartwiaj sie

Gość gość
Mój ma 11 miesięcy i na początku tego miesiąca zaczłą chodzić na paluszkach w chodziku chodzi całą stópka więc to g... prawda że chodzik psuje chodzenie

Gość brochazelka
moj maluszek sknczyl juz 11 miesiecy, nie chodzil w chodziku, poniewaz jest zbyt wysoki. wiec raczej to jego stapanie na palcach, bo tez tak ma, nie jest spowodowane chodzikiem. starsza zas córka byla w chodziku i stapala cala nozka. nie przejmuje sie obecnie tym ze synek stapa na paluszkach. przyjdzie czas postawi cała stope! chrzestny maluszka jest fizjoterapeuta i jak to powiedzial, nic niepokojacego, a kazał mi zwrócic uwage na to skad u niego takie stapanie. synus jest bardzo ciekawy tego co jest poza zasiegiem jego raczki polozone wyzej, wiec sam stara sie to siegnac stajac na paluszkach. zaczał raczkowac gdy skonczyl osiem miesiecy, sam wtaje gdy skonczyl 9, a z chodzeniem samemu mysle ze mu to troszke zajmie, bo uwielbia raczkowac i nie chce chodzic za jedna roczke. ale i tak jest zaje....... :-)