Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie dziewczyny

brak libido po tabletkach pomocy

Polecane posty

Gość odpowiedzcie dziewczyny

mam problem...po tabletkach zupełnie przeszła mi ochota na seks..co za sens w takim razie je zażywać?czy w3szystkie tak działają? brałam harmonet...a może są takie po których odwrotnie jest wzrost libido...dziewczyny doradzcie napiszcie jakie bierzecie i jak jest u was z ochotą na seks...

ja biorę novynette i jest średnio u mnie z libido zastanawiam się nad zmianą, ale obawiam się że i tak będzie to zmiana na gorsze..

Skoro po tabsach nie macie ochoty na seks to znaczy że są one naprawdę skuteczne :P :D

Gość kasik24
ja równiez po tabsach nie mam ochoty na nic. drazni mnie wszystko strasznie, kazdy dotyk i całus męza. robie to tylko dla niego i zero przyjemności. czasem az mi sie chce płakac.Ale nie moge ich odstawic ze względow zdrowotnych

Gość tak..
dokladnie sie dzieje..bralam pigilki 4lata,harmonet.i mialam identycznie.zero ochoty na seks...,taki wlasnie "maly"minusik pigulek....

Gość ewwwwe
brałam dian e ochota była

Gość nareszcie jajeczkowanie
też tak miałam dlatego zrezygnowałam z tabsów i od kilku lat stosuje prezerwatywy A libido ... :-D ....

Gość asiulkaaa00
biore harmonet od 2.5 roku z przerwami, libido = 0!!!, zmienne nastroje, doslzismy z moim chlopakiem do wniosku, ze nie warto, w srode odstawiam tabsy na zawsze!:)