Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On____23

Jak jej to powiedzieć???

Polecane posty

Gość On____23

Sluchajcie... jak powiedzieć delikatnie mojej dziewczynie żeby wygoliła sobie cipke?? moja poprzednia dziewczyna robiła to stale, a obecna jeszcze nigdy, myśle ze w ogóle nigdy tego nie robiła, nie chce jej urazic ale niewiem też jak to powiedziec... podpowiedzcie coś..

normalnie powiedz że moze by sobie zrobiła jakis ciekwy wzorek na pipi

Gość fan cipek
ej ogol bo widzialem wezki na swoim

Gość M a l w i n a**
zasugeruj jej delikatnie, że jak się ogoli, to będzie suuuuper oral... (jeśli lubi ale która kobieta nie lubi???) i oczywiście zrób to :D

Gość fan cipek
jestem jaki jestem lubie cipki lecz piekne takie ogolone zeby lizac jezolem zabieram sie za cipeczke ona pachnie maszyneczka jestem zajefajny kocham siebie io swe cipki zaspiewaj jej to

Gość musisz to zrobić
w sposób delikatny i dyplomatyczny,zwróć się do niej miękkim głosikiem i powiedz ''babo natychmiast ogól tego bobra"!

Gość a czyyyyy
Ty jestes ogolony???nie cierpie zarosnietych facetow

Gość On____23
No jasne że ja jestem, to znaczy może nie ogolony idealnie, ale co jakiś czas strrzyge włoski prawie do zera, a nieraz całkiem sie golę...

bobra ma zarośniętego i może czas na zabawe:D..powiedz jej ,ze chcesz jej ogolić-taka zabawa-wstęp do sexu;)

Gość powiedz
jej,ale delikatnie,coby nie urazić, że chciałbyś spróbować, jak to jest z ogoloną. Zresztą, faktem jest,że jak dziewczyna ma ogoloną c*pkę, to i mineta jest sto razy lepsza a doznania bardziej intensywne. i to dla obu stron

Gość ojej normalnie jej to powiedz
ja depilowalam sie zawsze ale zostawialam waski paseczek, a moj facet byl ciekawyy jak bedzie wygladala ogolona calkiem i tez nie chcial mnie urazic, ale w koncu zwyczajnie mi o tym powiedzial i dla mnie to nie byl zaden, najmniejszy problem