Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cipa to jest sztuka

bzykam sie z obiema i jest mi dobrze

Polecane posty

Gość cipa to jest sztuka

mam zone i kochanke jest dobrze z zona sie kocham w nocy a z kochanka w czasie pracy zona jest strasznie delikatna a kochanka dzika mam wszystko dom dziecko w drodze kochanke ktora potrafi sie bzykac i tez ma meza a to mi wcale nie przeszkadza jest dobrze czy wy to rozumiecie? bo moj kumpel szuka problema jest zazdrosny bo mam wszystko albo kocha moja kobiete?

Gość kjoghjifh
chwalisz się czy żalisz??? :-o

Gość dfh4q
Masz wszystko i nie masz nic.....................

Gość Inesss
jestes samolubny, myslisz fiutem i krzywdzisz swoja kobiete i wasze nienarodzone dziecko. jestes z siebie dumny?

I wiesz oczywiście, że Jesteś chu.jem, bo zdradzasz kobietę w ciąży? Uprzedzając... nie, nie byłam zdradzana w ciąży, a przynajmniej nic na ten temat nie wiem. :) A tak w ogóle, to za tępy Jesteś i ograniczony, żeby dojść do takiego stanu posiadania - masz wszystko, dwie kobiety, kumpla i dziecko w drodze.

masz swira to ja sie poswiecam zeby moj mnie nie zdradzal a moze t nim jestes i nawet o tym nie wiem a w ciazy jestem od dwoch miesiecy

Jeśli jedna Cię zostawi, to dryga wcale nie będzie musiała Cię chcieć. Zwłaszcza, że piszesz, że ma męża. Myśl czasami tą właściwą głową :D. P.S. Tylko mi nie pisz, że Ci zazdroszczę, mam kochankę, żonę, mieszkanie. A o dziecko się staramy :P

Gość maxarena
Cipa to jest 2 sztuki przysłoniły ci mozg.Aż żal kiedy pomyslę że dziecko może odziedziczyc intelicencję z takiego materiału genetycznego

Gość no to zes szczesciarz

Gość Przeczytaj
Forum 17:11 338 pomocy, 10 staz malzenski i... (ost.)