Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak_anioła_głos

Przesądy

Polecane posty

Gość Jak_anioła_głos

Hej :) Co myślicie o przesadach i czy w nie wierzycie ? Czy jak piecze was ucho to od razu przychodzi wam na myśl ze ktos was obgaduje ? Jak myslicie to sie sprawdza czy to tylko jakies dzieciece głupoty ? A znacie jeszcze jakies ?

Gość Jak_anioła_głos
heheeh ja tez kiedys zbiłam lustro i szczerze miałam szczęscie :D ale kilka przsądów sie sprawdziło !

Jak_anioła_głos-- to te lustro jest na szczęście czy nieszczęście? bo ja szczerze mówiąc na razie mam szczęście też:p ps. odpukac:classic_cool:

Nie rozumiem zupełnie jednej rzeczy: dlaczgo ludzie cywilizowanie, mądzrzy, wykształceni wierzą w takie gówna!

Gość Jak_anioła_głos
Ślepa Genia--> HEHEHE moze jestesmy jakimis dziwnymi przypadkami ;p hehehehe a wiesz co to znaczy kiedy ma sie czkawkę lub gsy swiedzi nos bo cos mi kiedys kumpela wspominał ale uleciało mi he :) pozdrawiam

Gość Jak_anioła_głos
Paulka106--> hm.. sama nie wiem co ci odp. Moze dlatego gdyz jest to mocno zakodowane w nas i przekazywane z pokolenia na pokolenie. Ja też zabardzo w przesady nie wierze ale gdy zobacze kominairza to złapie sie za guzik bo uważam lepiej nie igrac z losem he

od kad na 2 tygodnie przed matura scielam wlosy i wszystko zdalam przestalam definitywnie wierzyc w te bzdury :P

Gość Jak_anioła_głos
ja w tym roku pisze maturę i na studniówce kumpeli spadła podwiązka, mam nadzieje ze zda :)

Gość venividivici
Dobrze, że jej nie wypadła podpaska, bo to by znaczyło , że zda tylko połowę przedmiotów.