Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyganeczka zosia

Nasza klasa-raz jeszcze

Polecane posty

Gość cyganeczka zosia

Czy zdarzyło się Wam odrzucić czyjeś zaproszenie?Mam wrażenie,że niektórzy "kolekcjonują" znajomych,oby jak najwięcej.Ale przesadą jest zapraszać do znajomych osobę,z którą się kiedyś, lata temu zamieniło jedno zdanie.

Gość albo się jej nie lubiło

wkurwia mnie to! 😠 Patrzałam na znajomych osób ktore dobrze znam. wniosek? W znajomych pół szkoły, ale z większością nawet słowa nie zamienili:o

Gość cyganeczka zosia
No właśnie.Żenujące,niby taka ona znana,tylu znajomych.Dziwne to.

ja zapraszam tych ktorych naprawde znam. kurwa, to nie jest wyścig, kto ma najwięcej znajomych:o bo niektorzy ten portal tak traktują. On się nadaje raczej dla osob ktore skonczyly już edukację;p zalogowalam tam mamę i tatę i zaraz wiadomości sie posypały, to sprawia radośc, bardzo fajny potral:):classic_cool:

Gość fgfdgvb
To Wy zakładając takie tematy sprawiacie, że ludzie odbierają ilość znajomych jako wyścig.

Gość
dziś dostałam zaproszenie od klanu Agnieszek :o robi się to żenujące, chyba się wypiszę

Gość cyganeczka zosia
Ja dziś dostałam zaproszenie od osoby,która wiele przykrości mi w latach szkolnych wyrządziła.Jej osoba kojarzy mi się tylko i wyłącznie ze złymi wspomnieniami.Co więcej,widząc mnie na ulicy z pewnością nie powiedziałaby zwykłego"cześć".Z satysfakcją odrzuciłam zaproszenie.Nie wiem po co ludzie to robią?

Gość a moze tak trzeba
patrze na to troche inaczej, teraz jestem dorosla osoba, od czasow szkolnych minelo wiele lat, wiadomo, ze w okresie szkolnym ludzie robia sobie zarty, sa niedojrzali (nie pochwalam tego) ale tak jest dzieki n-k mozna porozmawiac z ludzmi, z ktorymi mialas kiedys nieprzyjemnosci, bo z persepktywy czasu wszystko wyglada inaczej, trudno kogos obwiniac wciaz za to co zrobil w dziecinstwie ja w podstawowce bylam b. zle traktowana przez kolegow, ale na n-k sami mnie odnalezli, zaprosili do grona znajomych, to mile, z niektorymi zamienilam kilka slow, powspominalismy dawne czasy moze warto w ten sposob podejsc do sprawy ;)

Gość kajko i kokosz
Nie rozumiem co was to obchodzi ilu kto ma znajomych, kazdy zaprasza kogo chce, a inni moga przyjac lub odrzucic zaproszenie. Jesli chcesz miec 5 najblizszych osob to twoja sprawa, jesli ktos chce miec 500 to niech sobie ma, po co te nerwy?

Gość ja sie odwazylam
odrzucic nawet kilka zaproszen..w wiekszosci wypakdow odbilo sie to bez echa ale jedna panienka straszna awatutre mi zorbila...dodam ze nie jest moja znjomja praktycznie woogle a raz zrobila mi takie swienstwo ze nawet myslec nie chce...a teraz ma pretensje ze ja jej nie traktuje jak znajoma to jest smieszne...gdyby nie to ze dzieki naszej klasie odnowilam kilka bardzo dobrych kontaktow juz dawno by mnie tam nie bylo

Gość Katarzyna30
Ja mam inny problem.Jestem nauczycielem.Uczniowie znają moje nazwisko i nagminnie zapraszają mnie do "znajomych".Nie chce nie przyjmować zaproszeń,żeby nie odebrali mnie źle,ale nie mam też ochoty ich przyjmować.Co mam zrobić...

Gość Jeżeli jesteś nauczycielem to
chyba powinnaś przyjąć zaproszenie, tak mi się wydaje ze zwykłej kultury ;)

Gość vaaaaama
powinnas sie wypisac albo zmienic dane np n atkie ktorych uczniowie nie beda znac

a ja myślę,że jeśli nie masz ochoty to nie przyjmuj. W końcu to uczniowie a nie znajomi. pewnie nawet większość rozmawia z Tobą tylko jak musi. Zgadzam się, ze ludzie zaczynają przeginać na naszej klasie, nawet zaczeli zaproszenia na allegro wystawiać. mozna sobie kupić znajomego nawet za kilkadziesiąt zł. Do tego różne opcje, np. na 6 miesięcy będzie na twojej liscie,a jak kupisz opcje VIP to nawet mozesz maile wysyłać, a ta osoba Ci odpisze

Gość vaaaaama
a jesli o znajomych chodzi to prawda z ta kolekcja do mnie ktos wysyla zaproszenie wiec ja mu pisze co u niego a ten nic-nie wspomne ze niektorych nie kojarze nawet

nie rozumiem, w czym widzicie problem? dostajecie zaproszenie, ok. możecie je przyjąć, bądź wrzucic do kosza... co za problem??? w kosz i już!!!

Gość cyganeczka zosia
Ja myślę,że ta opcja odrzucenia zaproszenia jest po to,by ją stosować.Moi znajomi na n-k to o ludzie,z którymi mam stały kontakt i dobre wspomnienia.I nie zamierzam dodawać ludzi,których nie znam bądź nie chcę utrzymywać kontaktów. Do----->ja sie odwazylam,powiadasz,że awanturę Ci zrobiła? Wysyłała obraźliwe maile?Jak to wyglądało?

Gość cyganeczka zosia
Z tymi znajomymi to jakiś snobizm zaczyna się robić :O

Gość zdolnyśląsk
Dajcież już spokój z tą naszą-klasą. Pojebany portal.. mnie już dawno tam nie ma 🖐️

Gość Jupijej
A mi było przykro,jak wysłałam zaproszenia do osoby,z którą kiedyś utrzymywałam dobry kontakt,a teraz ona mnie nie przyjęła do znajomych. Nigdy nie zrobiłam jej nic złego...Albo kolega z podstawówki. Co ja mu kurwa zrobiłam? Dziwni ludzie,ale jak nie,to nie,chyba niedługo się wypiszę z tego portalu,albo w ogóle nie będę tam zaglądać!

Gość jkflfjfjjfjfjfjjfjfj
ja dostałam zaproszenie od Rambo, ale nie skorzystałam z niego, po 1 nigdy go nie lubiłam, po 2 nie mam ochoty być na jego liście znajomych obok Leppera i krecika z bajki :D

Gość Jupijej
Widzisz jkflfjfjjfjfjfjjfjfj aly Ty Rambo nie znasz,a ja tych ludzi,do których wysłałam zaproszenie tak. Jak nie chcą przyjmować zaproszeń pewnych osób to niech od razu je wciągną na czarną listę. Niby taka głupia rzecz,a się zdenerwowałam....